Medierea Tehnica si Arta

BUCURESTI - 25 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Juridic

Revista Medierea Tehnica si Arta, luna ianurie, nr 28, a aparut!
Lectura placuta!
Numerele 1 - 24 se pot descarca format pdf, on - line, mediereatehnicasiarta.ro

Medierea Tehnica si Arta

Medierea Tehnica si Arta

 Revista “Medierea Tehnica si Arta” – partener media al Saptamanii Medierii organizate de ICC Paris 7-13 Februarie 2013 

Redactor sef Madalina Calcan

Revista de Mediere "Medierea Tehnica si Arta",

Incepand cu numarul 6 din anul I, luna martie 2012, apare in editie bilingva, romana - engleza. Revista se distribuie in peste 80 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR din Marea Britanie, Belgia, Olanda si S.U.A.Scoala de Formare in Mediere Mugur Mitroi multumeste colaboratorilor revistei si asigura cititorii de calitatea materialelor ce sunt regasite in paginile lucrarii.

SCOALA DE FORMARE IN MEDIERE MUGUR MITROI - fmmm.ro este certificata de organizatii de referinta din domeniul ADR: Federal Mediation and Conciliation Service, Washington DC, S.U.A. si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation Londra, Marea Britanie.

Scoala organizeaza cursuri de formare initiala a mediatorilor, autorizate de Consiliul de Mediere din Romania in baza legii nr. 192/2006 privind medierea. Cursul cu durata de 80 de ore se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani; participantii primesc la inceputul cursului kit-ul complet ce contine: manualul cursantului pe suport de hartie, formatul electronic al cursului, modelul de formularistica necesar desfasurarii profesiei de mediator si cele doua aparitii editoriale “Ghidul Mediatorului Profesionist” si "Mediere si Conflict" (autor Mugur Bogdan Mitroi).

Colaborarea cu organizatiile internationale ADR s-a materializat in organizarea de cursuri de tehnici avansate in mediere cu participarea unor traineri recunoscuti in domeniu precum Eileen B.Hoffman, Linda I. Lazarus, Sir Henry Brooke, Paul Randolph, Spenser Hilliard.

Certificarile acordate de Federal Mediation and Conciliation Service si The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation formatorilor scolii si cursurilor organizate de aceasta asigura posibilitatea mediatorilor de a se autoriza atat in Europa, cat si in S.U.A., pregatirea acestora fiind acreditata la standarde internationale.

redactia

Despre Medierea tehnica si Arta

Revista profesionala de mediere "Medierea Tehnica si Arta"
Fondata de FMMM in octombrie 2010, singura revista profesionala de mediere din Europa. Tiparita lunar, se distribuie gratuit in peste 100 de locatii in Romania (organizatii profesionale ale mediatorilor, instante de judecata, primarii, universitati, Biblioteca Centrala Universitara, Institutul National de Magistratura, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justitiei s.a.m.d.), precum si catre organizatii internationale de ADR

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/medierea-tehnica-si-arta/medierea-tehnica-si-arta2