Super Oferta Apartamente Mega Residence

BUCURESTI - 27 februarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Profita de super oferta Mega Residence si cumpara un apartament de Martisor!

Super Oferta Apartamente Mega Residence

Nu mai sta pe ganduri si ia-ti acum o casa in cel mai bine vandut ansamblu imobiliar din Sectorul 4 al Capitalei! In luna lui Martisor, dezvoltatorul imobiliar Mega Residence vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta de nerefuzat pentru garsoniere si apartamente de 2, 3 si 4 camere, locuinte livrate la cheie si bransate la utilitati. Promotia este valabila pana la 31 Martie, exclusiv la dezvoltatorul imobiliar. 

Luand legatura direct cu dezvoltatorul imobiliar, avantajele sunt multiple:

 

- Faceti economie, pentru ca nu veti fi nevoiti sa dati comision unui agent imobiliar;

- Beneficiati de reducerile de pret pe care dezvoltatorul Mega Residence le ofera, in luna martie 2015, clientilor care il contacteaza direct, nu prin intermediari;

- Purtati o discutie transparenta cu dezvoltatorul imobiliar si puteti vedea imagini din toate etapele constructiei, din care aflati detalii importante legate de calitatea materialelor folosite;

- Ansamblul rezidential a fost deja vandut in proportie de peste 70%. Prin urmare, puteti vedea facturile de utilitati si discuta deschis cu viitori vecini;

- Finisajele pot fi personalizate in functie de preferintele dumneavoastra, pentru ambianta deosebita, pe care v-o doriti.
Puteti achita cash sau accesand unul dintre tipurile de creditare oferite de bancile comerciale, inclusiv “Prima Casa”.

 

Mai mult, clientii care achita integral pretul locuintei, in maximum 30 de zile de la semnarea contractului, beneficiaza si de o reducere de 5%. Mai exact, asta inseamna ca la un apartament cu doua camere, spre exemplu, al carui pret este de 33.500 de euro, veti putea face o economie de aproape 1.700 de euro. De asemenea, daca optati pentru un apartament spatios cu 4 camere, cu o suprafata construita de circa 100 de metri patrati, care costa 79.000 de euro, reducerea de care puteti beneficia se ridica la aproape 4.000 de euro.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 57-59, ansamblul Mega Residence Metalurgiei este unul dintre cele mai apreciate proiecte imobiliare din sudul Capitalei, atat pentru zona linistita in care este amplasat, cat si pentru siguranta constructiei si calitatea finisajelor interioare. 

Pentru a profita de superoferta de Martisor, puteti lua legatura direct cu dezvoltatorii ansamblului rezidential, la nr de tel. 0722.769.191. Mai multe detalii despre oferta si reducerile la apartamentele si garsonierele din Berceni puteti afla accesand site-ul www.megaresidence.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mega-residence/super-oferta-apartamente-mega-residence