Memoire

Comunicate de presa si evenimente pe tema Memoire

 • Memoire. Hip-nose

  Memoire

  Bucuresti - 11 ianuarie 2013

  Comunicat de Hip-Nose

  Calea Dorobantilor 157 este noul punct de intalnire pentru indragostitii de parfumuri si produse cosmetice rare. Peste 20 de branduri inovatoare de parfumerie, cosmetica si make-up sunt prezentate in premiera in Romania. O noutate absoluta este ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cosmetice , parfum , hip-nose , bespoke , memoire , bellefontaine

  Vezi toate comunicatele de presa despre Memoire

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Memoire.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Memoire. Informatiile despre Memoire cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Memoire, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Memoire, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.