Proprietarii Stihl Group, în vizită la sediul companiei Metatools

Ploiesti - 6 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie, Retail

Live site

Proprietarii grupului german Stihl, domnul Hans Peter Stihl împreună cu domnul Nicholas Stihl, au vizitat, pe data de 01.04.2016, sediul companiei Metatools din Ploiești.

Delegația Stihl la sediul Metatools Ploiești

Delegația Stihl la sediul Metatools Ploiești

Oaspeții au fost impresionați de showroom-ul Metatools, al cărui concept vizual a fost actualizat la standarde europene, după modelul “shop in shop”, dar și de varietatea echipamentelor Stihl și Viking expuse la punctul de vânzare. În showroom-ul din strada Poligonului, nr.2, clienții vor identifica întreaga gamă de motounelte pentru casă, parcuri și grădini, de la motofierăstraie până la iMow, robotul ultra-inteligent pentru tuns iarba.

Membrii delegației Stihl au vizitat și sediul departamentului de service/service mobil, unde au remarcat dotarea modernă a atelierelor, calitatea serviciilor oferite clienților, dar și rigurozitatea echipei tehnice atunci când vine vorba de repararea/întreținerea echipamentelor. Service-ul Metatools desfășoară activităţi complexe de întreţinere, revizii şi reparaţii la toată gama de motounelte Stihl, iar pentru echipamentele greu de transportat, reparațiile se realizează la sediul beneficiarului, prin intermediul echipelor de service mobil.

Domnul H.P. Stihl a împărtașit unul dintre principiile de bază ale lui Andreas Stihl, fondatorul Stihl, și anume că un produs este pe atât de bun, pe cât de bune sunt serviciile care îl însoțesc, remarcând totodată nivelul crescut de personalizare a serviciilor oferite clienților în cadrul companiei Metatools.

Povestea Stihl începe în anul 1926, atunci când Andreas Stihl pune bazele a ceea ce astăzi cunoaștem drept cel mai apreciat brand german de motounelte din lume. Hans Peter Stihl, fiul lui Andreas Stihl, s-a retras de la conducerea executivă a companiei în 2002, iar până în anul 2012 a ocupat funcția de președinte al Consiliului Consultativ Stihl. În același an, fiul cel mare, Nikolas Stihl preia președinția grupului.