Poze Monitoare

 • ASUS a adus în România seria de monitoare LED Designo

  Poza: ASUS a adus în România seria de monitoare LED Designo

 • Monitoare second hand – investesti putin pentru produse performante

  Poza: Monitoare second hand – investesti putin pentru produse performante

 • Producătorul de monitoare LCD şi calculatoare notebook PRESTIGIO lansează noile monitoare LCD Multimedia 17” destinate utilizării la birou şi acasă

  Poza: Producătorul de monitoare LCD şi calculatoare notebook PRESTIGIO lansează noile monitoare LCD Multimedia 17” destinate utilizării la birou şi acasă

 • Resuscitam pixelii morti! Cumpara fara griji monitoare sau televizoare LCD! Comertul online devine sigur cumparand de la SigmaNET!

  Poza: Resuscitam pixelii morti! Cumpara fara griji monitoare sau televizoare LCD! Comertul online devine sigur cumparand de la SigmaNET!

 • www.diabloscomputer.ro

  Poza: Echipamente IT la preturi avantajoase – solutia Diablos Computer

 • Calculatoare second hand hexa core

  Poza: Diablos Computer – oferta de calculatoare second hand si refurbished

 • Diablos Computer

  Poza: Sistemele refurbished – solutia oferita de Diablos Computer

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul monitoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la monitoare. Pozele pe tema monitoare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul monitoare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la monitoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la monitoare.