moonicorns

Comunicate de presa si evenimente pe tema moonicorns

 • moonicorns. Moonicorns

  moonicorns

  Timisoara, Timis - 16 noiembrie 2023

  Comunicat de Growceanu Angel Investment

  Ecosistemul de venture este in plină dezvoltare in România si CEE oferind multe oportunitatii; cheia este să înțelegem cum, cand, si cu cine să le folosim. Una dintre provocările semnificative cu care se confruntă regiunea CEE și Europa î ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: growceanu , moonicorns

  Vezi toate comunicatele de presa despre moonicorns

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul moonicorns.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la moonicorns. Informatiile despre moonicorns cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul moonicorns, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la moonicorns, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.