mosfim    

Comunicate de presa si evenimente pe tema mosfim

 • mosfim. DVD-uri Mosfilm Andrei Tarkovski

  mosfim

  Bucuresti - 4 September 2015

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  Începând din 7 septembrie, Litera vă aduce pe DVD încă patru producții Mosfilm, în regia inegalabilului Andrei Tarkovski : Călăuza, Oglinda, Copilăria lui Ivan și Andrei Rubliov. Fiecare DVD va fi disponibil săptămânal, în zilele de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: litera , adevarul , filme rusesti , tarkovski , mosfim , calauza

  Vezi toate comunicatele de presa despre mosfim

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul mosfim.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la mosfim. Informatiile despre mosfim cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mosfim, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la mosfim, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.