ncrr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ncrr

 • ncrr. Femei despre femei - 4 regizoare, 4 filme, 4 povesti la NCRR

  ncrr

  Bucuresti - 6 July 2009

  Comunicat de Muzeul Taranului Roman

  Forumul Cultural Austriac si Muzeul Taranului Roman va astepta marti si miercuri la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, la seria de filme Femei despre femei - 4 regizoare, 4 filme, 4 povesti. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre ncrr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ncrr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ncrr. Informatiile despre ncrr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ncrr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ncrr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.