nefinanciara    

Comunicate de presa si evenimente pe tema nefinanciara

 • nefinanciara. Innova Project Consulting anunta lansarea cursului de specializare manager de responsabilitate sociala

  nefinanciara

  Bucuresti - 4 July 2016

  Comunicat de INNOVA Project Consulting

  Începând cu ianuarie 2017 va deveni obligatorie raportarea informațiilor nefinanciare conform Directivei 2014/95/UE. Având în vedere complexitatea procesului de pregătire a acestei Raportări, cunoscuta ca și Raport de Sustenabilitate sau de R ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sustenabilitate , raportare , innova project consulting , nefinanciara

  Vezi toate comunicatele de presa despre nefinanciara

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nefinanciara.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nefinanciara. Informatiile despre nefinanciara cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nefinanciara, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nefinanciara, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.