Alege calitatea lenjeriei de pat albe din bumbac tip horeca

BUCURESTI - 7 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Călătoria are urcușuri și coborâșuri (și nu ne referim doar la decolarea și aterizarea avionului dvs.) Bagajul făcut chiar în ultima oră, aeroporturi agitate, transportul într-un taxi sub constrângerea barierelor lingvistice - toate acele stresuri pe care le întâlniți în călătorie, bine … Merită atunci când te strecori în patul absolut divin al hotelului în care te-ai cazat. Totuși, nu trebuie să lăsați visul acela de pluș în vacanțele voastre.

Lenjerii de pat damasc in dungi Niky Decor

Lenjerii de pat damasc in dungi Niky Decor

Am făcut câteva săpături și am descoperit aceste șase calități comune care fac paturile hotelurilor de 5 stele atât de pufoase și comode. Ca să puteți să alegeți pentru casa dumneavoastră, sau de ce nu, hotelul pe care îl dețineți cele mai bune lenjerii de pat horeca, citiți cu atenție următoarele sfaturi!

 

1. Rămâneți la așternuturile predominant albe

Albul este în mare măsură culoarea cea mai frecvent utilizată pentru lenjeria de pat și pentru așternuturile hotelurilor. Sigur, este mai ușor de curățat (grație înălbitorului!), dar are și legătură cu crearea unui cocon ceresc asemănător unui nor.

 

2. Materialul contează

Vorbind despre coconi cerești, acele foi matasoase, albe, în care alunecați la hotelurile de lux sunt confecționate din material excepționale, de o foarte bună calitate. Acestea sunt aproape întotdeauna confecționate din bumbac (în special bumbac egiptean) sau damasc alb in dungi, deoarece sunt cele mai respirabile și vă ajută să vă păstrați temperatura corpului, așa că asigurați-vă că evitați soiurile de microfibre mai ieftine.

 

3. Atenție la … straturi

 

Probabil că acest punct se opune a tot ceea ce stă deja în dulapul de lenjerie, dar studiați configurația cearșafului data viitoare când stați la hotel și veți observa că lipsește ceva: cearșaful montat. Hotelurile folosesc în schimb două cearșafuri plate: cearșaful plat inferior este de obicei supradimensionat și strâns bine în jurul saltelei folosind colțurile băgate sub aceasta; cearșaful plat superior este așezat pe părțile laterale și piciorul patului, cu partea superioară pliată (și, de asemenea, înfășurată).

Un alt sfat este să vă asigurați că așezați cearșaful plat superior cu susul în jos, deci atunci când vă pliați deasupra porțiunii, vedeți partea corectă a cearșafului.

 

 

4. Plapuma din puf + Husă de plapumă din bumbac

 

Pentru acel sentiment de pat ultra-luxos, cu adevărat ceresc, alegeți plapuma din puf și pilotă de bumbac. Renunțați la plapuma grea și deloc în trend pentru aceste variante mai utile și mai confortabile.

 

5. Bătaie cu perne… divină!

 

Probabil că veți găsi o grămadă de perne groase la hotel, pe care ți-e mai mare dragul să te odihnești. De obicei, cu excepția cazului în care specificați o alergie la pene, patul dvs. va fi echipat cu două până la patru perne din puf și două perne umplute cu fibre pentru o mulțime de opțiuni.

Dacă sunteți cu adevărat serioși în ceea ce privește activitățile dvs. hotel-pat-acasă, există câteva lanțuri hoteliere de lux care își vând chiar saltelele, pernele, lenjeria și halatele, astfel încât să puteți obține patul viselor voastre.

 

Totuși, nu uitați cel mai important lucru: calitatea lenjeriei de pat albe de tip horeca este primordială, chit că dorești să-ți transformi patul de acasă, chit că faci alegeri pentru afacerea ta.