Tipuri de lenjerii de pat din damasc pentru hotel de la Niky Decor

BUCURESTI - 17 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Construcţia şi amenajarea unui hotel necesită foarte multă atenţie şi coordonare. Orice detaliu de design poate schimba imaginea generală a hotelului. De aceea este important să fie alese cele mai bune ţesături, culori sau obiecte care fac parte din structura şi stilul hotelului respectiv. Lenjeriile de pat sunt printre cele mai semnificative lucruri din întrega cameră.

Lenjerie de pat damasc in dungi - Niky Decor

O lenjerie de calitate şi permanent curată şi aranjată, denotă eleganţă, respect şi un standard ridicat. Damascul este o ţesătură apreciată oriunde în lume pentru calităţile de care dă dovadă. Iată câteva aspecte legate de lenjerii de pat damasc în dungi

1.     Damascul este un material fin, cu ţesătură densă

Proprietăţile damascului sunt de neegalat. Această textură este foarte fină, având o ţesătură foarte densă. Este un material plăcut la atingere şi care este perfect pentru a fi utilizat în construirea lenjeriilor de pat. Oricine doreşte să aibă parte de o experienţă de lux în hotelul său, poate alege damascul pentru lenjerii de pat Horeca.

2.     Permite circularea aerului pe tot parcursul nopţii

Damascul permite circularea uşoară a aerului pe tot parcursul nopţii. De aceea este recomandat pentru lenjeriile de pat din toate anotimpurile. Este o ţesătură foarte plăcută, în care oamenii se simt lejer şi care le permite să aibă confort întrega noapte. Orice client al hotelului se va bucura de experienţa de a dormi într-un pat cu o astfel de lenjerie.

3.     Este un material foarte confortabil

În cadrul hotelului, patul este locul cel mai important. Trebuie să fie studiate toate detaliile legate de perne, saltele şi lenjerii de pat. Lenjeriile pentru hotel din damasc sunt cele care sunt adorate de către toţi cei care doresc confort şi o stare de bine.

4.     Lenjeriile de pat din damasc în dungi, sunt modele universale şi care aduc eleganţă

Modelele de lenjerie de pat sunt alese în funcţie de stilul hotelului. Ele aduc eleganţă şi rafinament dacă se potrivesc perfect cu atmosfera dorită. Lenjeriile de pat din damasc pot să fie alegerea corectă pentru orice hotel. Modelul cu dungi este atemporal, universal. El nu se va demoda niciodată şi va fi printre cele mai apreciate modele existente. Dungile pot avea dimensiuni diferite, iar culorile sunt stabilite în funcţie de design-ul interior.

5.     Lenjeriile în dungi din damasc sunt perfecte pentru hotelul tău dacă vrei confort şi rafinament

Un hotel care preferă lenjeria de pat din damasc, este cel care aduce mult rafinament. Detaliile dintr-un asemenea hotel sunt permanent verificate, iar clienţii sunt mulţumitţi de serviciile primite. Lenjeriile din damasc aduc confort şi o stare plăcută de fiecare dată. De aceea, acest material este perfect pentru hotelurile care doresc să aducă bucurie şi eleganţă celor care le trec pragul. Lenjeriile de damasc cu dungi sunt cele mai căutate şi mai frumoase variante pentru orice tip de hotel, indiferent de stilul acestuia.

Hotelul are nevoie de alegeri corecte pentru a construi imaginea dorită. Lenjeriile de pat din damasc cu dungi sunt potrivite datorită confortului pe care îl aduc pe toată perioada nopţii şi frumuseţii lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/tipuri-de-lenjerii-de-pat-din-damasc-pentru-hotel-de-la-niky-decor