nis2

Comunicate de presa si evenimente pe tema nis2

 • nis2. Centraleyezer Agent

  nis2

  Bucuresti - 27 noiembrie 2023

  Comunicat de Sandline S.R.L.

  ... nis2 și DORA în Managementul Vulnerabilităților. Compania Sandline, un nume deja cunoscut în securitatea cibernetică, lansează "Centraleyezer Agent", un modul indispensabil ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sandline , centraleyezer , centraleyezer agent , ctbersecurity , nis2 , dora

  Vezi toate comunicatele de presa despre nis2

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nis2.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nis2. Informatiile despre nis2 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nis2, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nis2, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.