ANGELINA JOLIE SI BRAD PITT SUNT "Mr. & Mrs. Smith"

BUCURESTI - 29 iulie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Fisiere atasate:

7568-cover-mr.&mrs

Mr. & Mrs. Smith Original Motion Picture Soundtrack


Cand ai un film cu Angelina Jolie si Brad Pitt (sau cu Brad Pitt si cu Angelina Jolie, dupa preferinte) si trebuie sa te gandesti la muzica, cu greu vei gasi melange-ul sonor perfect pentru ca toata lumea sa se simta bine: si Angelina si Brad uitandu-se la filmul lor, oamenii din cinematografe si ascultatorii de muzica. Toata lumea trebuie sa fie fericita.

Se pare ca avem in atentie soundtrack-ul perfect pentru comedia romantica in care Mrs. Jolie si Mr. Pitt devin sot si sotie, intr-un film care candideaza cu usurinta la titlul de “film al verii 2005”. “Mr. & Mrs. Smith” se cheama filmul si are o coloana sonora de exceptie.

ANGELINA JOLIE SI BRAD PITT SUNT

Muzica este aleasa astfel incat sa pastreze atat atmosfera de suspans a unui film despre doi agenti speciali care sunt sot si sotie, ocupatiile lor fiind atat de secrete incat niciunul nu stie cu ce se ocupa celalalt, cat si aroma unei povesti de dragoste.

Actiune, explozii, mult umor si doi soti care au servicii atat de « secrete » incat nimeni nu stie ce face celalalt. Se vor intalni, evident, in misiune. Pe o muzica de exceptie.

Pe CD veti gasi cele mai tari cantece de dragoste si de ura totodata, de la clasica optzecista “Tainted Love” a celor de la Softcell pana la versiuni pe care nu le-ati mai auzit ale unor piese cum ar fi “Express Yourself” (Charles Wright & The Watts 103rd Street Rhythm Band) la “You Are My Sunshine” intr-o superba varianta semnata Stine J., “Lay Lady Lay” (dupa originalul lui Bob Dylan) si “ You Give Love A Bad Name”, pentru cei care sunt fani Bon Jovi, intr-o versiune 2005 semnata Atreyu. Totul incepe cu “Love Stinks” si se termina cu “Believe In The Boogie”, cel mai recent single al lui Mark Owen (fost membru Take That). Pentru cunoscatori exista si delicatese cum ar fi piese ale lui Joe Strummer, Gemma Hayes sau Nouvelle Vague.

Un motiv in plus ca sa iubiti soundtrack-ul unei comedii excelente este faptul ca nu toate piesele apar in film. “Mr. & Mrs. Smith” este un film foarte bine dozat ca umor, care va rula in Romania incepand cu 7 octombrie. Ascultati muzica si stabiliti care e piesa voastra preferata.
“Mr. & Mrs. Smith Original Motion Picture Soundtrack” – in curand in toate CD-playerele.

Despre Nova Music

Nova Music Entertainment - Casa de discuri si Productie muzicala (Bere Gratis, Parlament, VH2, Marfar, Nicu Alifantis, Pacha Man, Anna Lesko etc.). Licentiat exclusiv in Romania ai BMG Entertainment (Faithless, Backstreet Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Rod Steward, Blu Cantrell, Scorpions, HIM etc.). Detine magazinul Hi-Life de produse de inalta clasa (audio video: Marantz, Canton, Revox etc. si mobilier de lux Rolf Benz) situat in Calea Dorobantilor 135 - 145, Bucuresti
Miron Ghiu
PR Manager
Nova Music Entertainment
Dimitrie Pompei nr. 5, Sector 2, Bucuresti
Tel.: +4021-233-19-03
Fax: +4021-233-15-40
Mobil: 0742-690926
www.nme.ro
miron.ghiu@nme.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nova-music/angelina-jolie-si-brad-pitt-sunt-mr-mrs-smith