nzeb

Comunicate de presa si evenimente pe tema nzeb

 • nzeb. vizual eveniment Saptamana nZEB 22-25 noiembrie

  nzeb

  Bucuresti - 15 noiembrie 2023

  Comunicat de Satoris Serve SRL

  ... nzeb , cel mai mare eveniment expozițional dedicat construcțiilor inteligente și sustenabile, al căror consum de energie este aproape egal cu zero (nearly Zero-Energy Buildings), se va desfășura anul acesta în perioada 22 - 25 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: nzeb , zebro

  Vezi toate comunicatele de presa despre nzeb

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nzeb.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nzeb. Informatiile despre nzeb cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nzeb, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nzeb, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.