Aurelian Temisan in rolul Billy Flynn in Muzicalul Chicago

BUCURESTI - 11 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Muzicalul Chicago, cel mai vizionat spectacol de teatru al stagiunii anterioare (mai mult de 20.000 de spectatori), revine din luna octombrie a acestui an cu o serie de surprize.

Una dintre acestea o reprezinta schimbarea celui care interpreteaza rolul principal masculin.

Aurelian Temisan in rolul Billy Flynn in Muzicalul Chicago

In stagiunea trecuta, Stefan Banica Jr, personalitate de marca a showbiz-ului romanesc, a dat viata pe scena Nationalului avocatului Billy Flynn. Colaborarea cu acesta a fost pentru Occidental Consulting o adevarata placere precum si o dovada de pur profesionalism si implicare totala din partea actorului. Multumirile noastre lui Stefan pentru modul in care s-a implicat in derularea acestui proiect.

Profesionalismul si valoarea incontestabila a membrilor echipei (Maia Morgenstern, Carmen Ionescu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Anca Turcasiu, Andrei Duban, Silviu Biris, Ioan Andrei Ionescu, Vasile Calofir, Radu Captari) vor fi completate cu succes in aceasta noua stagiune de talentul unei alte mari personalitati ale scenei din Romania: incepand cu luna octombrie a acestui an, Aurelian Temisan va aparea pe scena Nationalului bucuresten in rolul avocatului Billy Flynn.

Schimbarea unuia dintre protagonisti de la o stagiune la alta este o practica obisnuita in lumea muzicalului. Chiar si in varianta de pe Brodway a Muzicalului Chicago s-a produs o schimbare a protagonistului interpretat in alte stagiuni de catre David Hasselhoff; incepand cu aceasta stagiune rolul avocatlui Billy Flynn va fi interpretat de cantaretul Usher.

Atat Aurelian Temisan cat si Stefan Banica Jr trecusera de castingul initial pentru rolul Billy Flynn din luna iunie 2004, insa din pricina unui proiect aflat in derulare in Germania, integrarea lui Aurelian Temisan in acest muzical nu s-a putut materializa la momentul respectiv.

Suntem convinsi ca Aurelian Temisan va cuceri publicul din Romania in rolul avocatului Billy Flynn incepand cu luna octombrie a acestui an, pe scena Teatrului National din Bucuresti. In acelasi timp publicul va avea ocazia sa urmareasca un Muzicalul Chicago mai altfel.

Despre Occidental Consulting

Din dorinta de a de veni in fiecare saptamana cu o oferta culturala pentru publicul iubitor de teatru programarea spectacolelor se va face si in noua stagiune saptamanal, asa cum s-a intamplat si in stagiunea precedenta, cand Muzicalul Chicago a fost unicul spectacol cu cate o reprezentatie in fiecare saptamana.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial al spectacolului: www.muzicalulchicago.com.


www.muzicalulchicago.com

info@muzicalulchicago.com