Ultimele doua spectacole Muzicalul Chicago

BUCURESTI - 20 mai 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pe 25 si pe 31 mai vor avea loc ultimele doua reprezentatii ale spectacolului Muzicalul Chicago pe scena Teatrului National Bucuresti. Bilete au fost puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului National (rezervari la 021.314.71.71) iar mai multe informatii se pot afla de pe pagina web a spectacolului: www.muzicalulchicago.com.

Ultimele doua spectacole Muzicalul Chicago

Este al treilea an si ultimul in care Muzicalul Chicago se joaca pe scena Nationalului Bucurestean aproape la fiecare sfarsit de saptamana.
Muzicalul Chicago este primul musical autentic montat pe o scena din Romania iar distributia sa este una de exceptie: Aurelian Temisan, Anca Turcasiu, Monica Davidescu, Ilinca Goia, Ozana Barabancea, Silviu Biris, Vasile Calofir, Radu Captari, Orodel Olaru.

Muzicalul Chicago este o poveste despre crime,avaritie, coruptie, violenta, exploatare, adulter si tradare in care Roxie Hart este inchisa dupa ce isi ucide iubitul. In inchisoarea condusa de Mama Morton o intalneste pe Velma Kelly prin intermediul careia afla despre avocatul Billy Flynn, cel care o ajuta sa-si faca povestea cunoscuta.

Despre Occidental Consulting

Preturile biletelor sunt: 55 RON (in sala), 40 Ron (la loja), 32 si 25 RON (la balcon).

Pentru mai multe informatii se poate accesa pagina web oficiala a spectacolului: www.muzicalulchicago.com, se pot trimite mesaje la info@muzicalulchicago.com sau se poate suna la: 0731.035.967
info@muzicalulchicago.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/occidental-consulting/ultimele-doua-spectacole-muzicalul-chicago