oncopediatrie

Comunicate de presa si evenimente pe tema oncopediatrie

 • oncopediatrie. Conferința Națională “Intervenția pe termen lung – condiție esențială pentru integrarea optimă a copilului cu cancer!”

  oncopediatrie

  Bucuresti - 20 octombrie 2015

  Comunicat de Asociatia P.A.V.E.L.

  26 noiembrie 2015, București (locația exactă vă fi anunțată ulterior) Asociația ”Primind Ajutor Viața Este Luminoasă” (Asociația P. A. V. E. L.) - asociația părinților cu copii bolnavi de cancer - vă invită să participați la c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: copii cu cancer , oncopediatrie , preventie cancer

  Vezi toate comunicatele de presa despre oncopediatrie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul oncopediatrie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la oncopediatrie. Informatiile despre oncopediatrie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul oncopediatrie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la oncopediatrie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.