Europavox Festival Bucharest: artisti din 6 tari europene concerteaza alaturi de trupe locale, intre 3-4 aprilie, la Control Club

BUCURESTI - 29 martie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Aflat la a treia editie, Europavox Festival Bucharest , eveniment dedicat scenei muzicale europene si artistilor emergenti, revine la Control Club , in perioada 3-4 aprilie. Artisti din sase tari europene vor concerta alaturi de trupe locale, in cele doua zile de festival.

poster Europavox Festival Bucharest

poster Europavox Festival Bucharest

Cantautoarea olandeza Pip Blom, cunoscuta pentru colaborarea cu Alex Kapranos (Franz Ferdinand), trupa alternative/art pop germana Lucy Kruger & The Lost Boys si krautrockerii francezi Meule vor concerta alaturi de senzatia avant-pop autohtona Kadjavsi, in prima zi de Europavox Festival Bucharest – miercuri, 3 aprilie, la Control Club.

A doua zi, 4 aprilie, va aduce pe scena duo-ul londonez Jadu Heart, ce revine in Romania cu un nou album, Derealised, dar si pe Ada Oda, una dintre cele mai interesante aparitii de pe scena post-punk belgiana (cu versuri in italiana). Seara va fi completata de apreciata trupa shoegaze din Atena, Sugar For The Pill, alaturi de eroii locali PLANT.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.

Aparut in 2006, Europavox este un proiect cultural ce isi propune sa promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atat prin platforma Europavox.com, cat si prin numeroase evenimente organizate anual in sapte tari europene (Austria, Belgia, Croatia, Franta, Italia, Lituania si Romania). Bilantul ultimilor patru ani si povestile oamenilor din spatele proiectului sunt disponibile aici: https://www.europavox.com/project-results/  

De la infiintarea sa, in 2008, Control Club a gazduit mii de concerte cu trupe romanesti si straine, din noul val si legendare, fiind considerat unul dintre cei mai importanti promotori ai muzicii live si culturii alternative, din Bucuresti si din tara. Recent, Control Club s-a alaturat unei retele europene de live music venues din care mai fac parte: Le Botanique (Bruxelles), Estragon Club (Bologna), INmusic (Zagreb), Loftas (Vilnius) si WUK (Viena), cu scopul de a sustine mobilitatea artistilor europeni emergenti si de a oferi amatorilor de muzica experiente concertistice inedite, in cadrul evenimentelor Europavox.

Concertele din cadrul Europavox Festival Bucharest (3-4 aprilie) de la Control Club vor incepe de la ora 19:00, in ambele zile.

Biletele sunt disponibile online pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook, la pretul de 85 de lei pentru miercuri, 3 aprilie si joi, 4 aprilie. Un numar limitat de abonamente, valabile pentru ambele zile de festival, sunt disponibile la pretul de 140 de lei.

Europavox Festival Bucharest are loc in cadrul Proiectului Europavox 2020 – 2024, co-finantat de Comisia Europeana, prin programul Creative Europe.

Europavox Festival Bucharest este organizat de Control Club. Booking partner: OneDay. Parteneri: Institutul Francez, Carturesti, Radio Guerrilla, Zile si Nopti, GLAMOUR, Scena9, IQads, Happ.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/europavox-festival-bucharest-artisti-din-6-tari-europene-concerteaza-alaturi-de-trupe-locale-intre-3-4-aprilie-la-control-club