SWORDS - Spoken Word Sessions: Jean-Lorin Sterian, Stefan Manasia, Ioan Coroama, Toni Chira – 17 martie, la Control Club

BUCURESTI - 14 martie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Un nou episod din seria SWORDS - Spoken Word Sessions ii aduce pe scena pe autorii Jean-Lorin Sterian , Stefan Manasia , Ioan Coroama si Toni Chira , intr-un eveniment moderat de Cosmin Perta – duminica, 17 martie, de la ora 19, la Control Club . Performance -urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar .

poster SWORDS S2E3

poster SWORDS S2E3

SWORDS - Spoken Word Sessions isi propune sa aduca laolalta poeti, actori, autori si performeri, in spectacole spoken word, completate de muzica si proiectii multimedia. Curatori: Cosmin Perta si Iulian Morar.

Biletele, in numar limitat, sunt disponibile in reteaua Eventbook.

Jean-Lorin Sterian este artist si scriitor. Intre anii 2008-2015 a deschis lorgean theatre, primul spatiu performative domestic din Romania, iar din 2014 a fondat HomeFest, festival de arte ale spectacolului care se intampla in case si apartamente din Bucuresti. Jean-Lorin Sterian a fost performer in proiectele An Immaterial Retrospective of Venice Biennale (2013) si The Sinthome Score (2015) din cadrul Bienalei de la Venetia, unde a avut si interventia solo The Parasite Socks Project. A publicat romanele Lorgean (2007), Whoreshop (2019) si volumul de poezii Home Alone 3 (2018). Din 2018, a inceput proiectul pj.lo & the accidentals, o dezordine muzicala de ego trip hop cu care a scos recent albumul There Is Nothing You Can Do From the Light Point of View. In 2024, va lansa filmul Starshitting, realizat prin eforturi proprii.

Stefan Manasia este poet, prozator si jurnalist. A publicat sapte carti de poezie , cea mai recenta fiind antologia Etica grunge. Sintem generatia extinctiei. Poeme alese 2003-2023. Este autorul romanelor Cronovizorul (cel mai bun roman sf la Gala Premiilor Colin, 2023) si Platanii din Samothraki si al volumului de cronici literare & eseuri Stabilizator de aroma.

Ioan Coroama (n. 2001) este masterand in cadrul Departamentului de Filosofie, UAIC Iasi. A debutat in 2022 cu volumul Colectiva (OMG Publishing House). Scrie, traduce si produce muzica.

Toni Chira studiaza filosofie si istorie la UBB. A publicat in revistele: Poesis International, Vatra, Steaua, Scena9, Opt Motive, Tomis. A citit la Institutul Blecher, Nepotu’ lui Thoreau, Cenaclul Republica, Festivalul Poezia e la Bistrita, Stand-up Poetry Alba Iulia, Strada Fara Nume, Festivalul International de Poezie Bucuresti, Cenaclul Matca, Pragul Vaida.

Cosmin Perta este poet, prozator, eseist, performer si manager cultural. In ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a facut doua instalatii poetice multimedia, a organizat cateva zeci de evenimente poetice, a tinut ateliere de scriere si a performat in zeci de festivaluri pe patru continente.

Iulian Morar este organizator si curator la evenimente culturale din tara si din strainatate, fondator Liveland, creatorul si protagonistul editiilor Midweek Tapes din Control, avand totodata multe participari muzicale la diverse evenimente de spoken word.

Biletele sunt disponibile in numar limitat si pot fi achizitionate la pretul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-s2-e3) si din reteaua partenerilor Eventbook.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oneday-communication/swords-spoken-word-sessions-jean-lorin-sterian-stefan-manasia-ioan-coroama-toni-chira-17-martie-la-control-club