Pat Metheny vine peste cateva zile si-n Romania

Organizator: Fundatia Culturala JAZZ BANAT

Pat Metheny vine peste cateva zile si-n Romania

Cunoscatorii si colectionarii de jazz fin din Romania sunt rasplatiti pentru rabdarea lor de Fundatia Jazz Banat din Timisoara, in frunte cu Marius Giura, care ne ofera pe 25 octombrie 2011, ora 20.00, la Sala Palatului, evenimentul anului in jazz.

Mult asteptatul castigator al celor 18 premii Grammy, Pat Metheny cu al sau Trio de mare exceptie, ne va coplesi cu surprize sonore unice, produse atat de instrumentele deja cunoscute, dar si de instrumente mecanice comandate electronic, create chiar de el.

Cel care este considerat de catre critici, ca fiind in primii 5 muzicieni de jazz din toate timpurile si in primii 3 chitaristi din istoria jazz-ului, nu vine doar cu trioul sau consacrat, format din el, Larry Grenadier (bass) si Bill Stewart (tobe), ci si cu un album concept de zile mari.

ORCHESTRION a spart deja recordurile in vanzari, pentru ca de anul trecut, cand s-a lansat si pana acum, a vandut peste 1 milion de copii.

Pat Metheny Trio este pentru toate gusturile un grup de exceptie, ce nu merita a fi ratat.

De introducerea noastra in tema se va ocupa criticul de jazz numarul 1 din Romania, celebrul Florian Lungu.

Bilete inca se mai gasesc in reteaua EVENTIM.RO (in magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Unirea Shoping Center - et.2, Muzica Store, Humanitas, Carturesti, Domo, Baneasa Shopping City, Andante, Rockshop)

Prin urmare va asteptam!

Pentru orice alte detalii sau solicitari va stam cu placere la dispozitie, inclusiv la: http://www.optimum-communication.ro/ro/pat-metheny-trio-vine-pentru-prima-data-in-bucuresti--romania

 

Multumim!

Marius Giura presedinte, Fundatia Culturala JAZZ BANAT 0721261850 tel/fax 0256433281 E-mail: marius@garana-jazz.ro

Articol redactat de Adrian Stavriu, Optimum Communication, partener si sustinator al muzicii de calitate.

Despre OPTIMUM COMMUNICATION SRL

Optimum Communication, firma de training si consultanta in comunicare de marketing, branding, cresterea afacerii, PR, vanzari, strategii de criza, salvarea afacerilor... 75 de branduri realizate, premiul pentru cel mai bun rebranding de radio din judetul Gorj. Cursuri de creativitate in marketing, cursuri de PR Marketing si alte cursuri si programe unice de instruire in Romania.

Confirmare pana la data: 25 octombrie 2011

Participare: Taxa de participare