picanti

Comunicate de presa si evenimente pe tema picanti

 • picanti. Casute cu delicatese in Autovit !

  picanti

  Bucuresti - 14 ianuarie 2011

  Comunicat de SC ADALEX ARTCOM SRL

  Vedetele targului: carne de mangalita fara colesterol, miere cu efect terapeutic, dulciuri din Ungaria, branzeturi maturate ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: adalex artcom , carnati de casa afumati , picanti , de oaie , salam de mangalita , pastrama de oaie , vita , slanina , jumari , miere.

  Vezi toate comunicatele de presa despre picanti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul picanti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la picanti. Informatiile despre picanti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul picanti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la picanti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.