O nouă clinică medicală în Bragadiru: PAC ENT Medical

Bragadiru - 21 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În localitatea ilfoveană Bragadiru, pe șoseaua Alexandriei nr. 99d, s-a deschis o nouă clinică medicală care își propune să ofere comunității locale servicii medicale specializate și de calitate: PAC ENT Medical.

Formată din mai multe cabinete medicale de specialitate și beneficiind de medici specialiști cu experiență și de un laborator de recoltare de analize medicale, PAC ENT promite să fie cea mai comodă alegere locală pentru investigații de rutină și scheme de tratament în specialități precum O.R.L, cardiologie, nefrologie, medicină internă și neurologie.

Ușor accesibilă, direct din drumul principal, cu locuri de parcare disponibile în fața sediului, clinica PAC ENT Medical este așezată ideal pentru toți locuitorii orașului Bragadiru. Fie că este vorba de investigații rapide, de rutină sau de tratamente complexe, medicii specialiști care colaborează cu PAC ENT, formați la cele mai prestigioase facultăți de specialitate din România, asigură serviciile de sănătate de luni până duminică.

Mai mult, clinica pune la dispoziție pacienților săi și recoltarea de probe biologice pentru analize de laborator, cu rezultate rapide și posibilitatea de decontare a serviciilor prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), cu condiția ca pacientul să se prezinte la recoltare cu trimitere medicală (de la medicul de familie sau de la alt medic specialist).

În viitorul apropiat clinica își propune să dezvolte și serviciul de medicină de familie la care locuitorii să se poată înscrie cu ușurință și de care să poată beneficia la modul real, în fiecare zi, pentru a putea ușura procesul de desfășurare al analizelor și investigațiilor.

Personalul medical bine pregătit și dotările moderne sunt doar câteva dintre motivele pentru care clinica PAC ENT Medical promite să devină un punct de necesitate pentru locuitorii din Bragadiru, dar și din localitățile apropiate (Clinceni, Cornetu etc.). Tarifele sunt afișate în mod transparent pe website, putând fi consultate înainte de programarea vizitei.

Pentru detalii, programări și întrebări:

- adresa: Șos. Alexandriei 99d, Bragadiru, jud. Ilfov
- web: www.pacmedical.ro
- email: info@pacmedical.ro
- Facebook: www.facebook.com/clinicapacmedical
- tel.: 0753 844 710

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pinbud/o-noua-clinica-medicala-in-bragadiru-pac-ent-medical