Tat Biliard devine distribuitor pentru gama MvG darts de la Winmau

BUCURESTI - 17 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Pornind la drum în urmă cu mai bine de 20 de ani ca un furnizor de produse pentru biliard și snooker, Tat Biliard a devenit astăzi un nume binecunoscut pe piața jocurilor recreative, în portofoliul de produse al companiei intrând recent și brandul de produse MvG pentru darts de la Winmau.

Michael van Gerwen, un nume binecunoscut în lumea darts

Michael van Gerwen, un nume binecunoscut în lumea darts

Jocul de darts se bucură de o mare popularitate în țările anglo-saxone dar și în multe țări din Europa continentală, mai ales în țările Benelux și în Germania. Darts a devenit un joc popular în sec. XIX când a fost favorizat de cultura britanică de pub. Orice pub britanic este accesorizat cu o țintă de darts și concursurile dedicate atrag un public foarte numeros, care aplaudă cele mai spectaculoase reușite.

Winmau este unul dintre producătorii tradiționali de produse și accesorii specifice de darts (ținte, săgeți de darts, fluturași, vârfuri etc.) și unul dintre liderii mondiali din domeniu, compania având peste 70 de ani vechime. Gama de produse MvG este concepută în parteneriat cu triplul campion mondial PDC, și deținătorul mai multor titluri importante, olandezul Michael van Gerwen, cunoscut în lumea darts cu porecla „Mighty Mike”. Săgețile de darts din gama MvG cântăresc între 18 și 26 de grame și se adresează atât începătorilor cât și jucătorilor profesioniști. Colecția conține inclusiv tipul de săgeți cu care van Gerwen a cucerit ultimul său titlu mondial PDC. Toate produsele sunt disponibile în stoc pe TatBiliard.ro, la categoria dedicată jocului de darts.

Deși sortimentul de produse pentru darts reprezintă în acest moment o pondere relativ mică în totalul vânzărilor Tat Biliard (7,1 milioane RON în 2021), perspectivele sunt de creștere, având în vedere faptul că tot mai multe localuri din România încep să le ofere clienților posibilitatea de a „trage la țintă”, dar și viteza cu care acest sport devine tot mai popular în România, ca urmare a transmisiunilor tv.

Toți iubitorii de darts sunt invitați să se bucure de oferta specifică disponibilă pe magazinul oficial, www.tatbiliard.ro.

Pentru informații suplimentare și comenzi:

- Alex Tat, director vânzări
- telefon: 021 314 5953
- email: comenzi@tatbiliard.ro

Taguri: tat biliarddarts
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pinbud/tat-biliard-devine-distribuitor-pentru-gama-mvg-darts-de-la-winmau