plla    

Comunicate de presa si evenimente pe tema plla

 • plla. Metoda Plasmolifting poate fi combinată cu fire bioabsorbabile, pentru a elimina inflamaţiile și edemele, ajutând la regenerarea şi stimularea ţesuturilor.

  plla

  Bucuresti - 12 iunie 2017

  Comunicat de CUBE MEDIA SOLUTIONS

  Asociația pentru Mezoterapie invită medicii din România la cursul „Tratamente combinate: PRP și fire bioabsorbabile în medicina estetică”, pentru a învăța cele mai importante noțiuni despre aceste proceduri dermato-estetice. Eveniment ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: terapia vampir , plasmolifting , fire bioabsorbabile , plla , asociatia pentru mezoterapie

  Vezi toate comunicatele de presa despre plla

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul plla.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la plla. Informatiile despre plla cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul plla, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la plla, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.