Travel Destination lanseaza cea mai noua platforma de rezervare de hoteluri din Bulgaria

BUCURESTI - 17 mai 2013

Comunicat tip General in Turism

Travel Destination , un nou jucator pe piata de turism din Romania, lanseaza o platforma de rezervari on-line dedicata exclusiv rezervarii rapide si simple de hoteluri pe teritoriul Bulgariei.

Hoteluri in Bulgaria

Hoteluri in Bulgaria

Travel Destination, un nou jucator pe piata de turism din Romania, lanseaza o platforma de rezervari on-line dedicata exclusiv rezervarii rapide si simple de hoteluri pe teritoriul Bulgariei. Noul site www.hoteluriinbulgaria.ro aduna chiar de la momentul lansarii peste 450 de locatii verificate si atent selectionate din categorii diferite de pret.

Portalul Hoteluri in Bulgaria se remarca printr-un design placut, intuitiv,  viteza de incarcare superioara si un modul de rezervare si verificare a disponibilitatii camerelor in timp real. Motorul de cautare permite selectionarea rapida a unui hotel preferat in functie de diferite caracteristici si acces la informatii detaliate despre locatiile alese.

Scopul noului portal de rezervari este de a simplifica procesul de cumparare, rezervare si decizie al turistilor interesati de un sejur pe litoralul marii Negre si alte zone turistice din Bulgaria.  

Hoteluriinbulgaria.ro ofera camere de hotel de trei, patru sau cinci stele cu preturi incepand de la 13 euro pe noapte. Rezervarile se realizeaza rapid si in timp real, utilizatorul siteului stiind in orice moment cat are de platit. Serviciul de rezervare este completat de conditii flexibile de anulare care ofera clientilor libertatea de a se razgandi sau anula rezervarea in cazul unor urgente. Portalul nu percepe utilizatorului taxe sau comisioane, acesta platind doar pachetele rezervate.

Fiecare hotel listat pe site include toate informatiile de care este nevoie pentru a lua o decizie excelenta: poze detaliate ale camerelor si tipul camerelor disponibile, descriere a serviciilor oferite si   facilitatile incluse in pachetul ales. Tarifele camerelor sunt verificate si actualizate in timp real, iar rezervarea se face in doar doi pasi simpli si nu necesita autentificare. Platforma de rezervari lansata de agentia Travel Destination ofera metode de plata variate printre care se numara plata cu cardul in agentie, plata cash sau prin transfer bancar.

Siteul promite recomandari de hoteluri cu reviewuri bune si oferte speciale de vara in destinatii populare si accesibile precum Sunny Beach, Albena, Nisipurile de aur sau Obzor. Insa nu doar turistii pot utiliza aceasta platforma. Initiatorii promit includerea destinatiilor cu potential de  business si hoteluri potrivite pentru intalniri de afaceri, conferinte si congrese.  „ Hoteluri in Bulgaria este un proiect care are aproape 3 ani de pregatiri in spate. Chiar din primele zile ale lansarii am putut oferi peste 450 de hoteluri si un sistem rapid si functional. Dorim ca portalul Hoteluri in Bulgaria sa devina principalul mod de rezervare al romanilor interesati de vacante la preturi rezonabile si servicii excelente.” a declarat Florin Vergu, directorul agentiei.

Agentia de turism Travel Destination a fost infiintata in anul 2012 de o echipa cu experienta vasta in turism. Agentia ofera produse turistice de interes general precum servicii de cazare, rezervare si emitere bilete de  avion pentru orice destinatie, inchirieri auto, croaziere sau bilete de acces la evenimente culturale si sportive.  Agentia pune accent pe realizarea ofertelor personalizate, centrate in primul rand pe nevoile clientului, prin punerea la dispozitie a numerosilor consultanti de turisti specializati.

Agentia Travel Destination poate fi contactata la office@traveldestination.ro  sau 021-642.20.12- 021-642.20.82 si la sediul de pe  Str. Matei Voievod, nr. 29, sector 2, Bucuresti (cladirea Energi-Co). Florin Vergu, director agentie. Pentru ultimele oferte de vacante vizitati si www.traveldestination.ro

Despre Marcu Business Solutions SRL

Plum Media Agency, agentie web design, realizare site-uri prezentare, magazine online, platforme la comanda, optimizare pe motoarele de cautare, marketing online, campanii social media, design grafic si productie publicitara. http://www.plummedia.ro