Fălticenenii au făcut donaţii de 100 milioane de lei

Falticeni - 17 august 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Centrul de donaţii pentru localităţile din judeţul Suceava, afectate de inundaţii, instituit prin dispoziţia primarului de Fălticeni, îşi continuă activitatea şi în această săptămână.

Potrivit coordonatorului centrului, Gheorghe Cârjă, şeful Protecţiei Civile din Fălticeni, marţi valoarea ajutoarelor colectate a ajuns la suma de 100milioane de lei. Fălticenenii, atât persoane fizice cât şi juridice, au făcut următoarele donaţii : 87 litri ulei, 46 kilograme de zahăr, 236 kilograme făină de grâu, 26 kilograme de orez, 120 litri de apă minerală, 90 de conserve de carne şi peste 400 de kilograme de haine. Gheorghe Cârjă ne-a spus că mai sunt peroane dornice să doneze din puţinul lor, celor năpăstuiţi, multe dintre acestea contactând deja Protecţia Civilă. Un asfel de gest a fost anunţat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Fălticeni, care intenţionează să doneze în următoarele zile peste 200 de kilograme de haine.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Mass-media
ref. Alexandru Mitu

massmedia@falticeni.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-falticeni/falticenenii-au-facut-donatii-de-100-milioane-de-lei