Primăria Municipiului Fălticeni angajează muncitori necalificaţi pentru servicii publice în perioada noiembrie – martie

Falticeni - 13 octombrie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primăria Municipiului Fălticeni angajează 40 de muncitori necalificaţi pentru servicii publice (sector salubritate) în perioada sezonului rece (noiembrie – martie). Interviul pentru selecţia persoanelor va avea loc pe data de 20 octombrie, ora 9.00, la sediul primăriei.

Angajările vor fi făcute în baza unui protocol între administraţia locală şi Agenţia Locală a AJOFM Suceava, conform Legii 76 din 2002 (art.78) privind sistemul asigurarilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă. Cele 40 de locuri de muncă vor fi subvenţionate de către agenţie. Din bugetul asigurărilor pentru şomaj şi din alte surse alocate conform prevederilor legale se pot subvenţiona cheltuielile cu forţa de muncă efectuate în cadrul realizării unor programe care au ca scop ocuparea temporară a forţei de muncă din rândul şomerilor, pentru executarea de lucrări şi activităţi de interes pentru comunităţile locale. Colaborarea între cele două instituţii în aplicarea Legii 76/2002, a intrat în cel de-al treilea an.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Mass-media
ref. Alexandru Mitu

massmedia@falticeni.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-falticeni/primaria-municipiului-falticeni-angajeaza-muncitori-necalificati-pentru-servicii-publice-in-perioada-noiembrie-martie