Vizita echipei tehnice, pentru întocmirea proiectului tehnic al Programului SAMTID

Falticeni - 17 august 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Luni 16 august, la Fălticeni, a avut loc o vizită de lucru a consultantului - Firma Halcrow – COWI. J.V. -, desemnat pentru întocmirea proiectului tehnic al Programului SAMTID („Reabilitarea sistemelor de alimentare cu apã potabilã în judetul Suceava”).

După o discuţie la sediul Primăriei Fălticeni, la care au mai participat primarul municipiului ing. Vasile Tofan şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, ai proiectanntului care a întocmit studiul de fezabilitate şi ai ACET Suceava (viitorul operator regional al sistemelor de alimentare cu apă), grupul a descins în teren pentru a evalua situaţia tehnică existentă a sistemului de alimentare cu apă a Fălticeniului. Au fost vizitate staţiile de captare Baia I, Baia II şi Baia III, precum şi rezervoarele de captare a apei care alimentează reţeaua urbană.
“S-au convins o dată în plus, că situaţia de la Fălticeni nu este deloc îmbucurătoare şi au constatat eforturile pe care le facem împreună cu operatorul actual SC CONSTAR, pentru ca oraşul să aibă apă în continuare, fără restricţii. Sperăm să putem ţine instalaţiile în stare de funcţionare până vor demara lucrările Programului SAMTID”, a declarat după întâlnire primarul Vasile Tofan.
Programul SAMTID este programul de dezvoltare a infrastructurii, iar tema proiectului este reabilitarea sistemelor de alimentare cu apã potabilã în judeţul Suceava.

Despre Primaria Municipiului Falticeni

Mass-media
ref. Alexandru Mitu

massmedia@falticeni.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/primaria-municipiului-falticeni/vizita-echipei-tehnice-pentru-intocmirea-proiectului-tehnic-al-programului-samtid