Privilegiu

Definitie Privilegiu

Din punctul de vedere al dreptului civil, este dreptul unui creditor de a fi platit cu prioritate fata de alti creditori, datorita calitatii creantei sale. Prin calitatea creantei intelegem cauza sau faptul juridic din care s-a nascut persoana creditorului si obiectul creantei nu au nici o importanta. Vezi art.1722-1745, 1780-1815 Cod Civil, si art. 409 Cod Procedura Civila.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Privilegiu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Privilegiu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Privilegiu. Definitiile termenilor despre Privilegiu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Privilegiu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Privilegiu.