Super Concert Francesco Napoli la Sala Palatului!

BUCURESTI - 10 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Diva anilor ’80, Sandra, il va avea ca invitat special in concertul de la Bucuresti pe Francesco Napoli! Show-ul acestora va avea loc pe data de 6 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu orele 19.00.

Super Concert Francesco Napoli la Sala Palatului!

Invitatul special al acestui concert este italianul Francesco Napoli si va deschide super show-ul ce va fi continuat de catre regina muzicii disco a anilor ’80, Sandra. Francesco ii va incanta pe spectatori cu piese precum Marina sau Balla Balla. Acesta a sustinut concerte pe toate continentele lumii si are peretii casei sale “tapetati” numai cu discuri de aur si de platina. A vandut pana acum peste 12 milioane de copii in 44 de tari. Acesta a jucat chiar si intr-un film, intitulat Especial Nochevieja 1987: Super 88.

Sandra va canta live in show-ul de la Bucuresti! Aceasta va interpreta atat vechile ei hituri precum “Maria Magdalena”, “Hi Hi Hi”, cat si piese de pe cel mai nou album, numit “Back to life”. Albumul a aparut in martie 2009 si a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor “If I were a boy” - Beyonce si “Big girls don’t cry” - Fergie. Noul album are 15 piese si include si o piesa numita “The night is still young”, care este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking).

Simpatia de care se bucura Sandra atat in Germania cat si in toate celelalte tari in care merge au determinat Ambasada Germaniei la Bucuresti sa se implice in sustinerea acestui concert. Astfel, evenimentul muzical “Sandra Live la Bucuresti” se va desfasura sub auspiciile Ambasadei Germaniei!

Biletele la concert s-au pus deja in vanzare, acestea fiind disponibile la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro! Preturile acestora pornesc de la 80 de lei, ajungand pana la 250 lei.

Despre PROJECT EVENTS

Sandra, regina muzicii disco a anilor ’80 concerteaza la Bucuresti pe 6 noiembrie!
Diana Georgescu
Project Events
PR Coordinator
Tel: +4(0)21 230 25 20
www.projevents.ro
diana@projectevents.ro

diana@projectevents.ro