Coaching '08

Locul desfasurarii: Hotel Marriott

Organizator: Business-Edu Evenimente

Coaching '08

Conferinta vorbeste despre companii care si-au propus obiective inimaginabile si le-au atins.

Acorda-ti o zi pentru a descoperi forta din spatele profesiei de coach. Concentreaza-te la lucrurile importante pentru tine alaturi de invitati carismatici cu buna practica in provocarea succesului.

Profesia de coach a primit recunoasterea de catalizator si facilitator al schimbarii prin conectarea lumilor: cea interioara, lumea relatiilor cu ceilalti si lumea in care traim.

Coaching-ul are misiunea de a permite oamenilor sa paseasca in afara gandirii obisnuite si sa fie responsabili de actiunile, gandurile si visele lor.

Echipa Business-Edu este incantata ca a adus pentru acest eveniment prezentari extraordinare si interactive, sustinute de persoane carismatice, dornice sa impartaseasca din experienta, cunostintele si dragostea lor pentru aceasta profesie.
Business-Edu Evenimente
Nanty Anna Tudose
tel: 0214610981/86
fax: 0216833325

Despre PUBLIC SHARE

Despre business-edu
Construit in jurul conceptului Conference & Expo, evenimentul cuprinde o expozitie dedicata furnizorilor de training si o zona de conferinte si workshop-uri.

Structura programului de conferinte cuprinde trei tematici de actualitate:
• 19 septembrie: Evaluarea trainingului, Tehnici de facilitare;
• 20 septembrie: Resurse umane, Coaching, Aplicatii NLP;
• 21 septembrie: Performanta, masurarea si imbunatatirea acesteia.

Pana la 1 august cei interesati pot profita de reducerile la pachetele oferite, care pe langa participarea la conferinta vor primi bonusuri constand in carti si publicatii in functie de alegerea facuta.

Prezentarea detaliata a evenimentului, actualizata permanent, este disponibila la www.business-edu.ro. Website-ul cuprinde si formulare de inscriere, posibilitatea de abonare la newslettere si alerte despre eveniment. Cei interesati pot de asemenea sa comande gratuit, prin posta, programul complet al evenimentului.

Parteneri: Corporate Dynamics International, Kinecto
Sponsori: WebIT, Vinlux
Partener TV exclusiv: The Money Channel
Partener media principal: Profesii
Parteneri media: Neogen, comunicatedepresa.ro, Revista Cariere, Business Magazin, Target, 121.ro, Reader's Digest, E-week, smartfinancial.ro, Saptamanalul Prezent, Hotnews, Brand4Brands, Sapte Seri, Computerworld, Comunicatii Mobile, Psihologia Azi, RFI, Mix FM, Radio Total, Elevate, Infomark, Sens si Consens

Participare: Intrare libera