Comunicate PUBLIC SHARE

Compania PUBLIC SHARE a emis 131 comunicate de presa

 • Peter Collet despre gesturi involuntare la 'Psihologia la locul de munca'

  BUCURESTI - 15 noiembrie 2006

  Gesturile, voluntare sau involuntare, sunt la fel de importante ca si conversatiile purtate cu cei din jur. De ele pot depinde relatiile tale cu colegii si sefii tai, ele reflecta personalitatea si temperamentul tau.
  Un gest iti poate spune multe despre ceea e gandeste cineva - chiar daca persoana insasi nu este constienta de acest lucru.
      comunicatul de presa

 • Psihologia la locul de munca - o noua editie!

  BUCURESTI - 30 octombrie 2006

  Pe 24 noiembrie, la World Trade Center Bucuresti, sala Mexico&Seoul, va avea loc la cererea publicului editia de toamna a evenimentului Psihologia la locul de munca. Tema conferintei: Comportamentele in Organizatii.

  Oamenii se angajeaza in functie de cunostinte si se dau afara in functie de comportamente. Intr-o organizatie lipsa cunostintelor poate fi ameliorata prin training-uri, cursuri, insa atitudinea este cea care genereaza comportamentul. S-ar putea sa vina un moment in care comportamentul angajatului sa nu fie cel pe care angajatorul si-l doreste. Este momentul in care pot aparea conflictele.

  Cum gestionezi aceasta situatie? Cum putem avea comportamentele potrivite? Afla toate raspunsurile la Psihologia la locul de munca!
      comunicatul de presa

 • Business-Edu 2006 – editia a III-a dedicata excelentei in afaceri

  BUCURESTI - 29 septembrie 2006

  Business-Edu, principalul eveniment dedicat trainingului si educatiei de afaceri, a incheiat a III-a editie.
  Evenimentul s-a desfasurat intre 19-21 septembrie la World Trade Center Bucuresti si a reunit peste 250 de firme la conferinte si workshop-uri.
      comunicatul de presa

 • Cati bani dai pentru dezvoltarea unui angajat?

  BUCURESTI - 13 septembrie 2006

  Directorii de resurse umane iau decizii strategice in ceea ce priveste activitatea de HR a firmelor pe care le conduc in doar 12% din cazuri in timp ce o treime din firmele din tara noastra cheltuie intre 150 si 200 de EURO anual pentru dezvoltarea fiecarui angajat.    comunicatul de presa

 • Modelarea excelentei prin NLP

  BUCURESTI - 6 septembrie 2006

  Programarea Neuro Lingvistica (NLP) este studiul excelentei. Functioneaza prin studierea modului in care gandim si folosim limbajul si a modului cum aceasta ne afecteaza comportamentul si influenta asupra celorlalti. Aceasta unealta pentru afaceri functioneaza pentru oricine. Folosirea NLP te ajuta sa obtii rezultate consistente pentru tine, pentru echipa cu care lucrezi si pentru organizatie.    comunicatul de presa

 • Succesul inseamna sa participi!

  BUCURESTI - 5 septembrie 2006

  O data pe an ai ocazia sa te intalnesti cu traineri si profesionisti HR, intre 19 si 21 septembrie la World Trade Center Bucuresti. De ce ti-ai dori sa participi? Pentru ca poti condensa experienta de cativa ani de munca a peste 40 de experti, in doar 3 zile! Pentru ca este o oportunitate unica de networking. Mai poti adauga intalnirea cu 3 traineri din Marea Britanie si Statele Unite. Daca inca mai doresti argumente, intra pe site-ul www.business-edu.ro.    comunicatul de presa