QCT Connect a participat la 'IBM Solutions Forum' prezentand suite software din portofoliul propriu 'CONNECT'

Timisoara - 30 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Vineri 27 Octombrie, in cooperare cu IBM Romania, QCT Connect a prezentat doua dintre solutiile sale din cadrul suitelor 'CONNECT': 'Dox.connect' de Management de Documente & Continut Digital, si 'ERP.connect' de Planificare & Gestiunea Intreprinderii.

'Dox.connect' este o suita de aplicatii cu functionalitati extinse de managementul documentelor si fluxurilor de lucru, fiind un produs certificat IBM ServerProven si optimizat pentru platforme de tehnologie software & hardware IBM. Aceasta certificare este o garantie ca solutia poate raspunde complet la cerintele clientilor, asigurand o buna echilibrare a costurilor de implementare si a performantelor in operare, avand o referentiere solida si verificata din punct de vedere tehnic si financiar.

'ERP.connect' este o solutie integrata ERP & CRM care gestioneaza flexibil procesele economice, operationale si financiare, relatiile cu clientii si furnizorii / partenerii, cu functii de analiza a performantelor, managementul proiectelor, comert electronic, etc. Aplicatiile se instaleaza si configureaza rapid, cu costuri reduse, fiind scalabile si dezvoltate in standarde deschise.

'Dox.connect' si 'ERP.connect' se alatura altor solutii 'CONNECT' din portofoliu, respectiv:
# Portal.connect - portaluri si comunitati web;
# Kiosk.connect - servicii infokiosk de informare online;
# MarketScore.connect - studii si analize de piata;
# Tax.connect - managementul taxelor si impozitelor locale;
# Telcom.connect - servicii operationale de suport in telecomunicatii.

Despre QCT CONNECT

QCT Connect actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie. Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la parteneri, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.
Cristian Cazan - Director Comercial
ccazan@qct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qct-connect/qct-connect-a-participat-la-ibm-solutions-forum-prezentand-suite-software-din-portofoliul-propriu-connect