Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

BUCURESTI - 17 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Diarex este un antidiareic 100% natural, preparat dupa o formula ayurvedica pe baza de plante folosite in India de mii de ani, in scop curativ. Acesta are un efect rapid datorita mecanismului complex de actiune si faciliteaza procesul de vindecare al mucoasei intestinale. Se poate administra atat adultilor, cat si copiilor peste 1 an.

Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

Diarex de la Himalaya Herbal Healthcare combate eficient diareea acuta si cronica datorita formulei complexe si echilibrate de plante pe care o detine. Are efect antibacterian si astringent si este eficient impotriva agentilor infectiosi bacterieni, stopeaza pierderile de apa si regleaza peristaltismul, iar prin efectul antispastic calmeaza colicile abdominale. Reface mucoasa intestinala inflamata prin formarea unei pelicule protectoare si prin proprietatile antiinflamatoare si antioxidante.

Diarex nu trebuie sa lipseasca din trusa de vacanta

Din pacate doar spalatul pe maini nu te fereste 100% de neplacerile tulburarilor gastrointestinale. In timpul verii, acestea sunt mult mai frecvente, iar vacantele vin la pachet cu factori care favorizeaza aparitia acestor tulburari: conditii de igiena mai precare, prezenta enterobacteriilor incriminate in patogenia diareei estivale (Salmonella, Shigella, E.coli), alimente care se altereaza foarte usor, schimbarea mediului si a apei, etc.  Intrucat aceste probleme sunt destul de des intalnite atat la copii, cat si la adulti, este indicat sa avem la indemana o solutie rapida, eficienta si sigura. Uneori, pierderile de apa si de electroliti sunt atat de intense incat, daca nu se intervine, se ajunge la deshidratare cu consecinte grave, mai ales la copii.

Un complex de plante cu efecte curative

Antidiareic natural, produsul contine Aegle marmelos - "Arbore sacru” cu rol antispastic, care favorizeaza vindecarea mucoasei digestive prin efectul demulcent si antiinflamator. Holarrhena antidysenterica din compozitie are rol astringent si antibacterian. Cyperus rotundus are efect antiinflamator si antioxidant si protejeaza mucoasa gastrointestinala de actiunea nociva a radicalilor liberi. Prin restabilirea sistemului de aparare antioxidant la nivel gastrointestinal se rupe cercul vicios malabsorbtie-diaree-maldigestie. Tinospora cordifolia contine substante amare si are efect antispastic si antiinflamator.

Dozele variaza de la 1/2 - 1 tableta de 2 ori/zi la copii incepand cu varsta de 1 an, la 2 tablete de 2 ori /zi la adulti. Pentru o eficienta maxima, tratamentul cu Diarex se va efectua cat timp dureaza diareea,  plus 2-3 zile dupa pentru a facilita refacerea mucoasei intestinale.

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

 

 

 

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.