Gama de paste de dinti Himalaya Herbals: ingrijire 100% naturala pentru un zambet 100% autentic!

BUCURESTI - 23 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Expertii de la Himalaya au inventat patru noi formule de paste de dinti cu ingrediente active extrase direct din natura.

Gama de paste de dinti Himalaya Herbals: ingrijire 100% naturala pentru un zambet 100% autentic!

Oricare dintre cele patru paste de dinti din gama Himalaya Herbals poate smulge un zambet autentic si stralucitor dupa doua saptamani de utilizare. Gama cuprinde: Pasta de dinti Ingrijire completa, Pasta de dinti Alb stralucitor, Pasta pentru Dinti sensibili si Pasta de dinti Respiratie proaspata.

 

Pozitionate in categoria produselor orientate catre sanatatea gingiilor , pastele de dinti Himalaya Herbals si-au ales aliatii chiar din inima naturii: Arborele Miswak si Arborele Indian de Guma au sarcina de a preveni inflamatiile si de a reduce sangerarile gingivale, iar extrasul de Rodie asigura intarirea gingiilor. Arborele de Neem functioneaza ca un zid natural impotriva bacteriilor, iar enzimele proteolitice din Papaya si Ananas au puterea de a inlatura petele de pe dinti in maxim doua saptamani.

 

Pasta de dinti Ingrijire completa  are la baza extracte din Neem si Rodie. Arborelui de Neem i se mai spune „Farmacia naturii” pentru multiplele proprietati vindecatoare si este unul dintre cei mai puternici detoxifianti folositi in medicina ayurvedica. El este eficient in tratamentul impotriva infectiilor, cariilor, sangerarilor si ranilor gingivale. In India, mladitele de Neem sunt folosite crude, neprelucrate sau sub forma de pudra pentru igiena orala. Extractul de Rodie asigura intarirea gingiilor. Acest compus de plante ofera protectie 12 ore impotriva bacteriilor, indepartand placa dentara si petele de suprafata, avand ca efect pe termen lung o dantura puternica si sanatoasa si o respiratie proaspata.

Pasta de dinti Alb stralucitor este o formula inovatoare bazata pe Tehnologia Enzimelor din Plante. Extractele de Papaya si Ananas indeparteaza delicat petele de suprafata in doar doua saptamani, avand un efect natural de albire. Printre ingrediente se gaseste si extractul din coaja de Migdale, element astringent natural ce intareste gingiile, si Mentol pentru o respiratie proaspata.

 

Pasta pentru Dinti sensibili se bazeaza pe Fitoprotectie Avansata pentru un efect rapid si de lunga durata in indepartarea sensibilitatii dintilor in care Spanacul este un ingredient de baza, deoarece creeaza o bariera protectoare a tubulilor dentinali, principala cauza a sensibilitatii dentare. Aceasta pasta de dinti protejeaza smaltul si dintii impotriva durerilor induse de temperatura, alimente si bauturi acide. Arborele Miswak previne inflamatiile si reduce sangerarile gingivale, extractul din coaja de Migdale intareste gingiile, iar Mentolul garanteaza  o respiratie proaspata.

 

Pasta de dinti Respiratie proaspata este imbogatita cu Menta si Marar indian ce ajuta la indepartarea placii dentare si lupta impotriva bacteriei ce cauzeaza respiratia neplacuta. Arborele Miswak din compozitie reduce si previne sangerarile si inflamatiile gingivale. Mararul indian ofera prospetime de lunga durata, iar Mentolul este un agent natural eficient pentru reimprospatare. Feniculul si Cuisoarele din compozitie contin ingrediente naturale cu efect astringent.

 

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.hboutique.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Despre Quartz Media Production

Zeci de evenimente de succes, organizare impecabilă şi nesecate rezerve de entuziasm şi inspiraţie stau la baza agenţiei Quartz Media Production. Aceasta a luat fiinţă în 2006 şi a început prin a produce în exclusivitate evenimente culturale de prestigiu precum Turneele Stradivarius, Music On, Genesis for Life etc.