Rabat comercial

Definitie Rabat comercial

Reprezinta reducerea comerciala de pret practicata, in mod exceptional, asupra pretului de vanzare convenit anterior intre furnizor si client, tinandu-se cont de unele defecte de calitate sau de neconformitate a bunurilor comercializate, fata de clauzele prevazute in contract.Vezi si Reduceri de pret, Remiza, Risturn.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rabat comercial? Propune definitie

Poze Rabat comercial

 • Galerii comerciale

  Poza: Galerii comerciale

 • Negocierea comerciala

  Poza: Negocierea comerciala

 • MASTERAT IN DREPT COMERCIAL EUROPEAN

  Poza: MASTERAT IN DREPT COMERCIAL EUROPEAN

 • Negocierea Comerciala by Evolutiv

  Poza: Negocierea Comerciala by Evolutiv

 • Vezi toate pozele despre Rabat comercial

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rabat comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rabat comercial. Definitiile termenilor despre Rabat comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rabat comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rabat comercial.