Managementul sinelui - self management coaching

Locul desfasurarii: Galeria Galateca

Organizator: Result Development

Managementul sinelui - self management coaching

Managementul sinelui - Self-management coaching

Atelier experimental de “reinventare” a sinelui, de antrenare și management a sinelui.

Result Development organizează în data de 25 iunie, începând cu ora 16:00, la galeria de artă Galateca, atelierul experimental de “reinventare” a sinelui, de antrenare și management a sinelui.

În cadrul programului de workshop, Dorin Bodea, Senior Consultant & General Manager Result Development, alături de Ana Duculescu Şova şi Vintilă Mihăilescu, vă vor împărtăşi strategii şi tehnici eficiente de management al sinelui.

Ce este self management coaching? Self-management coaching este programul de auto- dezvoltare autentică și durabilă a sinelui în vederea maximizării performanței personale și profesionale.

Self-management coaching constă în cunoașterea și utilizarea frecventă și riguroasă a instrumentelor și tehnicilor de antrenare constantă și de conducere eficace și eficientă a sinelui.

 

Plecând de la perspectiva existenţialistă - în care omul nu este, ci devine - te invităm într-un cadru inedit să-ţi imaginezi proiectul devenirii tale, să-ţi construieşti propria poveste plină de substanţă şi să-ţi aşezi sau să-ţi redefineşti fundamentele dezvoltării sinelui. Vino să învăţăm cum să fim autentici, cum să creştem în mod durabil performanța sinelui, cum să ne gestionăm eficient emoțiile și gândurile despre noi înșine, pentru a ne îmbunătăţi semnificativ calitatea relaţiilor cu ceilalţi și rezultatele în muncă. Vino să descoperim cum să aducem mai multă bucurie în viaţa noastră.

Evenimentul se adresează atât profesioniştilor cu experienţă - antreprenori, manageri, experţi în resurse umane, consultanţi în afaceri -, cât şi tinerilor aflaţi la început de carieră.

Evenimentul Managementul sinelui se adresează celor care vor să-şi dezvolte propria valoare profesională, să-şi dezvolte o atitudine constructivă matură:

  • manageri
  • antreprenori
  • experţi în resurse umane
  • consultanţi în afaceri
  • angajaţi

Despre RESULT DEVELOPMENT

Result Development este o companie de consultanţă, training şi cercetare în management, vânzări şi resurse umane.

Confirmare pana la data: 25 iunie 2014

Participare: Taxa de participare