Va invitam la petrecerea de lansare a cartii “Cum sa faci o afacere online” de Ela Iliesi

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Vineri, 7 februarie, va avea loc lansarea cartii " Cum sa faci o afacere online ", un ghid util pentru toti cei interesati de crearea, promovarea si dezvoltarea unei afaceri online. In cadrul evenimentului se va prezenta si biroul de protectie in caz de cutremuri MobiFort.

Lansare Cum sa faci o afacere online

Lansare Cum sa faci o afacere online

 O idee de afacere buna este cea care te va face sa simti ca totul se leaga. 

Ela Iliesi

Cartea se adreseaza:

    celor care sunt la prima afacere de orice fel,antreprenorilor care au deja un business online sau offline si sunt interesati de o mai buna promovare a lui prin intermediul internetului sicelor care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniul marketingului online.

Ela Iliesi este un antreprenor online, cofondator si trainer la cea mai mare firma de cursuri de marketing online din Romania.

In cadrul evenimentului se va prezenta si biroul de protectie in caz de cutremuri MobiFort, un produs marca Rezistenta Online .

Raspundeti la invitatie apasand butonul de Join din pagina evenimentului de pe Facebook http://www.facebook.com/events/1417899521783881/1417899525117214/ sau confirmand participarea la telefon 0761 732 471.

Cartea este disponibila pentru precomanda in libraria Self Publishing si pe site-ul autoarei Ela Iliesi http://www.elailiesi.com/ la un pret redus.

Lansarea cartii va avea loc la adresa Calea Vitan 58, apartament 53 (vis-à-vis de Mall Bucuresti) in ziua de 7 februarie 2014,  intre orele 18:30-21:00.

Va asteptam!

Despre Rezistenta Online

Rezistenta Online este o echipa de traineri si consultanti pasionati de mediul online si specializati in cursuri de marketing online si constructii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rezistenta-online/va-invitam-la-petrecerea-de-lansare-a-cartii-cum-sa-faci-o-afacere-online-de-ela-iliesi