TIBCO 2012, Targul intregii familii 31 mai – 03 iunie Romexpo, Bucuresti

BUCURESTI - 17 mai 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social

La sfarsitul lunii mai, in Pavilionul Central – ROMEXPO, va avea loc cea de-a XXIX-a editie a Targul International de Bunuri de Larg Consum, TIBCO 2012.

TIBCO 2012, Targul intregii familii 31 mai – 03 iunie Romexpo, Bucuresti

Evenimentul isi propune sa reinvie traditia targului destinat ,,intregii familii”, urmand a se desfasura sub un concept nou, adaptat nevoilor actuale ale familiei moderne. Conform acestui concept de prezentare, firmele participante vor expune produse de larg consum cu specific zonal de pe pietele internationale, standurile fiind amplasate sub forma hartii lumii, astfel incat vizitatorii vor putea regasi produse “Made in” la standul tarii de provenienta.

 

TIBCO 2012 va reuni tari de pe aproape toate continentele lumii: Europa, Asia, Africa, aducand in prim plan o gama variata de produse si bunuri de larg consum.

 

Manifestarile conexe vor face din TIBCO nu numai o destinatie de shopping, ci si un loc al distractiei atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, intrucat in aceeasi perioada va avea loc si targul pentru copii - KIDEX. Astfel, vizitatorii vor putea participa la numeroase spectacole si concerte, iar locurile de joaca special amenajate pentru copii vor transforma Pavilionul Central intr-o locatie perfecta pentru petrecerea timpului liber in familie.

 

La TIBCO, UCECOM va organiza Salonul Cooperatiei Mestesugaresti – COOPEXPO

 

TIBCO va gazdui la editia din acest an o suita de manifestari consacrate celebrarii Anului International al Cooperativelor – 2012 sub egida ONU.

 

Astfel, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti – UCECOM va organiza Salonul Cooperatiei Mestesugaresti – COOPEXPO. In cadrul salonului vor expune circa 40 de entitati din sectorul cooperatiei mestesugaresti, care activeaza in diferite domenii de activitate:

    confectii textile si tricotaje;diverse produse din lemn – mobila si mic mobilier;incaltaminte si mica marochinarie;articole de arta populara si artizanat – costume populare, ii, tesaturi artizanale, fete de masa, perdele, covoare realizate manual, articole din ceramica, icoane pictate pe lemn, artizanat din lemn etc.;produse alimentare;articole de uz casnic, gospodaresc si industrial;servicii hoteliere, turistice si de tratament balnearservicii de invatamant la nivel universitar si preuniversitar.

Prin produsele si serviciile prezentate, Salonul COOPEXPO se adreseaza atat publicului larg, cat si specialistilor, oferind posibilitatea unui contact direct cu specificul si traditia sectorului cooperatiei mestesugaresti.

 

 

 

 

 

Contact si informatii:

Andreea Bordeanu – Specialist PR

Tel: 021 207.70.00 Int. 1113

Mobil: 0757.065.654

E-mail:andreea.bordeanu@romexpo.ro

www.romexpo.ro

Taguri: TIBCO
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/tibco-2012-targul-intregii-familii-31-mai-03-iunie-romexpo-bucuresti