Comunicate Sag Media Communications SRL

Sag Media Communications SRL

Compania Sag Media Communications SRL a emis 3 comunicate de presa

 • Programul ”înCerc” de prevenție a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizației la copii

  BUCURESTI - 12 noiembrie 2019

  Asociația Medicover , ONG-ul care implementează Programul „înCerc” de Prevenție a Diabetului Zaharat de Tip 2 și a Bolilor Civilizației, desfășurat de doi ani în municipiul Ploiești și de un an în Cluj-Napoca, comunică statistici după activitatea din anul școlar 2018-2019, în preajma datei de 14 noiembrie, când anual este marcată Ziua Mondială de Luptă împotriva Diabetului.
  Acestea vor fi prezentate pe larg și de către doamna profesor universitar doctor Maria Moța, medic primar diabet , nutriție și boli metabolice, membră a Consiliului Științific al Programului „ȋnCerc”, în cursul zilei de joi, 14 noiembrie 2019, în cadrul celui de-al 17-lea Congres Național al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (FRDNBM).
      comunicatul de presa

 • Dames Moda Fabricat in Romania

  BUCURESTI - 29 octombrie 2019

  O mare parte din frumusețea și atracția curentului slow fashion din modă se concentrează asupra poveștilor din spatele mărcilor și asupra creatorilor lor. Asta pentru că piesele create cu răbdare, măiestrie și migală redau, de fapt, ADN-ul conexiunii dintre oamenii care le-au creat și noi, purtătorii.

  În timp ce secțiunile „Despre Noi” de pe site-urile web și postările de pe rețelele de socializare pot ajuta la conturarea poveștii unei mărci, cu toții știm că este mult mai mult de povestit despre începuturile și derularea unei afaceri de modă – în special una în care antreprenorul este implicat în procesul de proiectare și creație a hainelor pe care le vinde.

  Dames este unul dintre brandurile de modă din România care produce piese vestimentare pentru femei într-un mod etic și responsabil, la un preț corect, din materiale care au grijă nu doar de pielea noastră, ci și de mediu. Am stat de vorbă cu Simona Ciobotaru, Manager și Creative Director Dames.ro, despre slow fashion, modă premium și cum putem să ne autoeducăm mai mult cu privire la moda produsă corect și calitativ, chiar în țara noastră.    comunicatul de presa

 • Anda Bucșan, Customer Service Director Urgent Cargus

  BUCURESTI - 24 mai 2018

  • Compania Urgent Cargus , operatorul de pe piața de curierat din România cu cea mai solidă experiență în domeniu, de 27 de ani, a primit distincția Best Medium Contact Center în cadrul Romanian Contact Center Awards 2018 Gala, eveniment organizat de Marketing Insiders Group, precedat de Customer Care Conference & Expo.    comunicatul de presa