Atac cibernetic - 2 Milioane de date personale ale clientilor Vodafone, Germania au fost furate

BUCURESTI - 12 septembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in IT&C, Tehnologie, Cursuri

Vodafone Germania, a fost atacata de catre hackeri care au sustras datele personale a 2 milioane de clienti, incluzand numele, adresa, datele de nastere si coordonate bancare.

Atac cibernetic - 2 Milioane de date personale ale clientilor Vodafone, Germania au fost furate

Vodafone Germania a declarat astazi (12.09.2013) ca a fost victima unui atac cibernetic, in urma caruia s-au furat datele personale a 2 milioane de clienti.

In ultima perioada se observa o creste alarmanta a atacurilor cibernetice directionate asupra companiilor, in vedere sustragerii de date confidentiale.

Conform site-ului Zone-h.org, care inregistreaza atacurile asupra site-urilor, numai luna aceasta, au fost inregistrare 196 site-uri sparte de hackeri.

Sandline ofera o gama completa de servicii de securizare a informatiilor si protejarea infrastructurii IT si a website-urilor, precum si gazduirea de site-uri in conditii de securitate deplina.

Despre Sandline S.R.L.

Sandline are o experienta de 6 ani in domeniul securitatii informatice, cu specializare in etical hacking, teste de penetrare a sistemelor informatice si securizarea acestora impotriva atacurilor cibernetice.