Sandline Anunță Lansarea "Centraleyezer Agent" - Un Pas Important în Conformitatea cu NIS2 și DORA

BUCURESTI - 27 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Live site

"Centraleyezer Agent" de la Sandline: Asigura Conformitatea cu NIS2 și DORA în Managementul Vulnerabilităților.

Compania Sandline, un nume deja cunoscut în securitatea cibernetică, lansează "Centraleyezer Agent", un modul indispensabil pentru utilizatorii platformei sale de managementul vulnerabilităților, acum cu funcționalități speciale pentru îndeplinirea conformității cu Directivele NIS2 și Regulamentul DORA.

Centraleyezer Agent

Centraleyezer Agent

Caracteristicile "Centraleyezer Agent":

Monitorizarea Serviciilor Deschise: Detalii despre serviciile active în rețeaua organizației.

Inventar Complet al Software-urilor: Identificarea și indexarea software-urilor pentru o mai bună gestionare a resurselor IT.

Update-uri de Securitate și Notificări: Integrare automată cu consola Centraleyezer pentru notificarea lipsa actualizărilor de securitate.

Analiza Guvernanței IT: Evaluarea conformității cu standardele CIS, și acum cu un accent special pe îndeplinirea cerințelor NIS2 și DORA, incluzând raportarea automată a neconformităților în consola de managementul vulnerabilităților.

Identificarea Dispozitivelor din Rețea: Modulul de Network Discovery pentru descoperirea eficientă a dispozitivelor.

Susținerea Conformității cu NIS2 și DORA: "Centraleyezer Agent" este proiectat pentru a ajuta organizațiile să îndeplinească cu ușurință cerințele complexe ale Directivei NIS2 (Network and Information Systems Security) și ale Regulamentului DORA (Digital Operational Resilience Act), asigurând conformitatea într-un mod eficient și structurat.

Impactul asupra Securității Organizațiilor: Prin acest agent, Sandline oferă un instrument esențial pentru organizațiile care aspiră la un nivel înalt de securitate cibernetică și conformitate normativă, îmbunătățind astfel capacitățile de guvernanță IT.

Disponibilitate: "Centraleyezer Agent" este acum disponibil pentru toate organizațiile ce utilizează platforma Centraleyezer, integrându-se fără probleme cu infrastructurile IT existente.

Pentru mai multe informații despre "Centraleyezer Agent" și alinierea la NIS2 și DORA, vă invităm să vizitați https://sandline.ro.

Despre Sandline S.R.L.

Sandline este o companie de consultanță în domeniul securității informațiilor cu peste 15 ani experiență, oferind soluții si servicii integrate in vederea identificării vulnerabilităților IT și remedierii lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sandline/sandline-anunta-lansarea-centraleyezer-agent-un-pas-important-in-conformitatea-cu-nis2-si-dora