sane    

Comunicate de presa si evenimente pe tema sane

 • sane. Naked & Jones a semnat brandingul SANE Architecture.

  sane

  Bucuresti - 13 January 2014

  Comunicat de Studio Sharingad

  Studioul parizian de arhitectură a fost fondat in 2012 de doi tineri arhitecți români – Cristina Chelarescu și Traian Bompa. Cei doi au fost cuceriți de viziunea lui Adrian Isaia , directorul de creație Naked & Jones , iar din această ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: architecture , naked & jones , branding agency , raluca hanganu , adrian isaia , sane

  Vezi toate comunicatele de presa despre sane

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sane.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sane. Informatiile despre sane cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sane, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sane, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.