ABN Systems International aduce in premiera in Romania ochelarii video de la MYVU

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ABN Systems International face accesibil acum si la noi in tara unul dintre cele mai noi si populare gadget-uri, si anume ochelarii video MYVU care au capacitatea de a reda date multimedia de pe orice dispozitiv care are iesire audio-video(AV).

Aceasta gama de ochelari cuprinde 3 modele – MyVu Crystal, MyVu Shades si MyVu Solo Plus, create special pentru a fi compatibile cu o gama cat mai larga de playere precum iPhone, iPod etc. MYVU va ofera astfel 3 solutii care sa va indeplineasca exact cerintele in functie de playerul dumneavoastra preferat.
Puneti-va ochelarii si beneficiati de un cyber-display Kopin cu 33% mai lat, calitate full vga si tehnologie optica avansata SolidOptex. Contine cea mai mare densitate de pixeli si cea mai clara rezolutie din aceasta industrie. Este vorba despre o rezolutie full-screen de 640 x 480 incadrata in cei mai subtiri, usori si durabili ochelari de acest gen. Va puteti bucura cu adevarat de experienta unui film atunci cand sunteti intr-un tren, in plin soare, sau asteptati la dentist deoarece acestia au o autonomie de viata a bateriei de 4 ore. Pot fi atasati la orice dispozitiv media cu iesire audio-video iar prin castile sale ofera un comfort sporit, bass imbunatatit si izolare a sunetului.
Ochelarii video de la MyVu transforma orice media player portabil intr-o experienta unica in materie de vizualizare video full-screen, fiind totodata un accesoriu la moda, subtire, usor si durabil.

Despre SC ABN SYSTEM INTERNATIONAL SRL

ABN Systems International este reprezentant autorizat in Romania al companiilor Plantronics B.V., GN Netcom AS, Polycom, Maxcom, Lifesize, Konftel, Manhattan si Intellinet.
ABN SYSTEMS INTERNATIONAL SRL
Bucuresti, Str. Marinarilor nr. 31, sector 1
tel: 021-233.09.95 / 021-233.09.96 / 021-233.09.97
fax: 021-233.09.99
office@abnsystems.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-abn-system-international-srl/abn-systems-international-aduce-in-premiera-in-romania-ochelarii-video-de-la-myvu