MAXI PET - magazinul animalelor de companie din România anunță aniversarea celor 11 ani de activitate pe piața din România.

BUCURESTI - 11 iunie 2021

Comunicat tip General in Retail

Live site

Campania aniversară își propune să aducă clienților magazinului Maxi Pet oferte de neratat. În weekendul 12-13 iunie, clienții se pot bucura de 10% reducere la toate produsele din magazinele fizice din București, Iași și Sibiu. Surprizele se țin lanț însă și în online, anunțându-se cadouri pentru toate animăluțele de companie.

Weekendul acesta sărbătorim 11 ani de Maxi Pet cu o super promoție!

Weekendul acesta sărbătorim 11 ani de Maxi Pet cu o super promoție!

Acum 11 ani își deschidea porțile primul magazin Maxi Pet, în București, zona de vest a capitalei. Au trecut 11 ani de provocări și realizări, perioadă în care proprietarii de animăluțe de companie ne-au trecut pragul și au rămas alături de noi.

“Cu ocazia aniversării a 11 ani de activitate, vrem să mulțumim tuturor clienților care ne-au fost alături în acești ani și care au ales ce este mai bun pentru animăluțele lor. Îi așteptăm cu mare drag weekendul acesta în magazinele noastre fizice, să profite de reducerea de 10% la toate produsele. De asemenea, am pregătit surprize și în mediul online. Urmăriți-ne îndeaproape pe rețelele de socializare pentru mai multe detalii!” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet.

 

Despre Maxi Pet:

 

Maxi Pet este cel mai mare magazin pentru animale de companie din România, unde clienții găsesc o gamă completă de hrană și accesorii pentru animalele de companie. Maxi Pet este parte a grupului internațional Pet Network, cu birouri în Croația, Serbia, România, Slovenia și Bulgaria, lider în domeniul său. Scopul companiei este de a aduce bucurie în viaţa animalelor de companie şi a proprietarilor acestora și de a promova acele valori care determină bunăstarea animalelor de companie. Pe langă oferta largă de produse de la marci renumite, Maxi Pet oferă și produse din game proprii, prezente exclusiv în magazinele sale și, de asemenea, farmacie veterinară. Animăluțele sunt întotdeauna binevenite în magazin. 

 

Maxi Pet deține și magazinul online www.maxi-pet.ro, unde clienții beneficiază de programe de fidelitate, serviciul Click&Collect și o întreagă enciclopedie de răspunsuri ale medicilor veterinari la întrebările venite din partea părinților de animale de companie.

 

Contact:

 

Miruna Diaconescu

Marketing Manager Maxi Pet

+40734.991.796

miruna.diaconescu@maxi-pet.ro

 

Taguri: maxi petmaxi-petmaxipet