maxi-pet    

Comunicate de presa si evenimente pe tema maxi-pet

 • maxi-pet. Weekendul acesta sărbătorim 11 ani de Maxi Pet cu o super promoție!

  maxi-pet

  Bucuresti - 11 iunie 2021

  Comunicat de SC Pet Network Europe SRL

  ... maxi pet oferte de neratat. În weekendul 12-13 iunie, clienții se pot bucura de 10% reducere la toate produsele din magazinele fizice din București, Iași și Sibiu. Surprizele ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: maxi pet , maxi-pet , maxipet

  Vezi toate evenimentele despre maxi-pet

  Vezi toate comunicatele de presa despre maxi-pet

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul maxi-pet.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la maxi-pet. Informatiile despre maxi-pet cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul maxi-pet, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la maxi-pet, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.