Cauti cel mai bun Dj de nunta?Iata cum il alegi

BUCURESTI - 8 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Auzim mereu ca cea mai asteptata parte a unei nunti este petrecerea. Mai exact acel moment al party-ului cand iti dai jos pantofii cu toc, iti desfaci parul si incepi sa dansezi cat te tin picioarele. Ce trebuie insa pentru a se ajunge in acest punct?Un Dj de nunta super bun.

     E o sarcina nu tocmai usoara organizarea unei nunti. O stiu toti cei care au trecut prin asta, insa ei sunt si cei de la care ai multe de invatat. De la alegerea datei, a rochiei de mireasa pana la alegerea nasilor, a bisericii, a localului, sunt o multime de lucruri care trebuie luate in calcul. Insa ca petrecerea sa iasa ca la carte, nu trebuie uitata partea de entertainment, mai exact sonorizarea evenimentului, care nu poate fi asigurata decat de o echipa de profesionisti.

     Cu atatea variante disponibile pe piata, cum alegi cel mai bun      

 

     Stabilesteun buget. Acest lucru estedestul de dificil de facut, mai ales daca nu stii preturile din piata. Intereseaza-te printre prieteni si hotaraste-te asupra unei sume pe care vrei sa o alegi sonorizarii evenimentului. Nu merge pe ideea ca asta este ultima ta grija, drept care nu merita “sa arunci cu banii” pe muzica de la petrecere. Tine minte ca aceasta este cea care creeaza atmosfera si care poate face petrecerea de neuitat sau o poate ruina.

 

     Cere referinte. Dupa cum spuneam, ai cu siguranta prieteni care au trecut prin experienta unei nunti, deci ti-ar putea recomanda un Dj pentru nunta. Unul care sa stie cum sa se adapteze invitatilor prezenti la petrecere, care sa stie cum sa anime atmosfera. Un Dj bun, flexibil.

 

     Intreaba despre echipamentul pe care il detine. Nu e suficient sa ai un Dj bun. El trebuie sa aiba si o instalatie de sonorizare performanta, un pupitru de mixaj cu care sa isi poata face bine treaba. Fara aceste dotari nu te poti baza pe prestatia lui.

 

     Afla cat de bogat este playlistul sau. Nuntile inseamna punerea la un loc a catorva zeci sau chiar sute de oameni de toate felurile. Evident, vor fi si preferinte muzicale diverse. Un Dj profesionist va avea un playlist bogat, cu mii de melodii bine organizate asa incat sa ii fie usor sa schimbe genul muzical daca mirii o cer.

 

     Verifica-i portofoliul.E important ca Dj-ul sa aiba experienta. De aceea este bine sa ceri cateva inregistrari video de la nuntile la care a mai mixat pentru a putea vedea daca stilul sau se potriveste cu viziunea ta despre petrecerea de nunta.Cel mai bun Djeste cel care comunica atat cu mirii, cat si cu invitatii, care transmite energie si emotie prin intermediul muzicii.

 

     Cere-i factura.O echipa serioasa de sonorizari evenimenteva lucra cu un contract legal, in care sa fie stipulate clar serviciile oferite si pretul acestora. Stabileste din start cum se face plata si care este avansul. Doar asa te asiguri ca vei beneficia de serviciile promise si nu va trebui sa iti faci griji pentru reusita petrecerii.

 

     Cauti cel mai bun Dj de nunta?Apeleaza la SuperDj.Este o companie de Dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, cu peste 10 ani de experienta in domeniu.SuperDj detine aparatura performanta, de ultima generatie, care garanteaza reusita petrecerii de nunta.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).