Cum alegi cel mai bun Dj de nunta si unde il gasesti!

BUCURESTI - 11 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Localul, aranjamentele si meniul sunt deosebit de importante pentru o nunta reusita.Insa lucrurile nu ar merge perfect fara un Dj experimentat care sa stie cum sa ridice in picioare de la masa toti invitatii. Atunci cand alegi un Dj de nunta tine cont de urmatoarele atuuri.

DJ nunta

DJ nunta

 "Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatile sistemelor tehnice folosite , Noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor." 

SuperDJ !

     Iti ofera un contract.Un document legal intocmit iti ofera o garantie in plus a serviciilor oferite de Dj-ul de nunta. Angajamentul scris te asigura ca in ziua cea mare nu vei ramane fara muzica la petrecere.

     Tine contsi de playlistul tau.Un Dj de nunta stie care este muzica potrivita pentru orice tip de petrecere si isi poate adapta playlistul in functie de preferintele nuntasilor. Totusi, asigura-te ca va tine cont si de recomandarile facute de tine.

     Este flexibil. In vreme ce unii Dj de nunta nu au nimic impotriva dedicatiilor oferite in timpul petrecerii, altii nu sunt de acord sa  isi intrerupa playlistul pentru o astfel de cerere. De asemenea, e posibil ca un iiinvitati sa ii ceara Dj-ului o anumita melodie.De aceea trebuie sa stabilesti din start regulile.

     Are un playlist actualizat. Un Dj profesionist va avea in portofoliul de melodii atat piese vechi, cat si cele mai noi hituri. Este evident ca la nunta ta vor veni persoane de toate varstele si trebuie sa te asiguri ca va putea oferi muzica pentru toate gusturile.

     Are initiativa. E important sa stii ce va face Dj-ul in cazul in care nimeni nu danseaza. Are  un truc prin care sa ii ridice pe toti nuntasii  de la mese ?

     Iti poate da un exemplu de mixaj. O mostra audio-video prin care afli cat de bine reuseste sa intretina atmosfera DJ-ul de nunta este foarte importanta. 

     Unde poti gasi un DJ profesionist?

 

     Pentru o petrecere de nunta reusita ai nevoie nu doar de  un simplu Dj, ci de un SuperDj. Sonorizarea este extrem de importanta pentru ca nunta ta sa ramana una de neuitat pentru toti cei care iau parte la ea. De aceea, superdj.ro iti pune la dispozitie peste 20 de pachete care includ atat partea muzicala, cat si pe cea de lumini. Oferta se adreseaza atat celor care au nevoie de dj nunta , cat si celor care organizeaza petreceri de firma sau o aniversare.

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, , Kv2Audio sau EV).