Cum va afecta virusul COVID -19 nuntile din 2021

BUCURESTI - 22 ianuarie 2021

Comunicat tip General in #CSRcovid19

O data cu aparitia vaccinului anti covid si inceperea vaccinarii la scara larga a populatiei, putem spune ca ne apropiem de sfarsitul acestei pandemii. Desi evenimentele de tip nunta, petreceri private vor fi printre ultimele restrictii care se vor ridica, putem spera totusi ca sezonul de nunti 2021 va incepe curand. Mai mult, e de așteptat ca ridicarea unor restricții să se facă treptat, pentru a se putea evalua impactul. Deci un scenariu în care vor fi posibile doar nunți cu un număr restrâns de invitați în interior (30-50) și abia după încă câteva luni să se ajungă la un număr mai mare de invitați, e perfect plauzibil.

dj nunta

Am identificat trend-urile industriei si am ridicat standardele ei, pentru a gasi cele mai bune solutii. Noi NU am evaluat performantele noastre dupa specificatiile sistemelor tehnice folosite, noi le evaluam dupa zambetul adus pe fetele oamenilor

SuperDJ

Locatiile si organizatorii de evenimente din 2021 vor trebui sa mentina in continuare mai multe masuri de igena si combatere a acestui virus .

In  America, mai multi doctori si cercetatori de la Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase spuneau „Vrem ca oamenii să aibă [nunți] mai mici cu mai puțini participanți și, din păcate, să le aibă afară atunci când este posibil și să încerce să limiteze și durata acestora, astfel încât oamenii să nu fie în contact strâns atât de mult timp. Dr. David Edwards, un expert în transmiterea aerosolilor, solicită purtarea măștii pentru toți oaspeții cu acest sfat suplimentar. „Testarea COVID și verificarea temperaturii pentru toți cei implicați în nuntă, inclusiv pentru wedding planeri, invitați, DJ nunta sau alti furnizori.”

Daca doresti sa organzizezi un eveniment privat in 2021: nunta, botez, cununie civila, dincolo de aceste limitari, va mai trebui sa tii cont si de alte aspecte. Foarte multi furnizori de nunta au intampinat probeleme in 2020 datorita reprogramarii evenimentelor...Ar fi ideal să colaborezi cu furnizori puternici, cu o afacere suficient de solidă!

Deci ar fi indicat sa-ti alegi cu grija locatia, Dj-ul, fotograful sau videograful. Daca optezi pentru o trupa de cover si evenimentul se desfasoara intr-un spatiu mai mare decat cel initial sau in aer liber, asigura-te ca acestia colaboreaza cu o firma specializata pentru sonorizari nunti.

Încheie cât mai repede contracte cu toți furnizorii și mai ales cu sala de nuntă! Ai grijă la contracte, asigură-te că ai clauzele care te protejează în cazul unei situații de criză cum e cea legată de coronavirus acum.

Daca ai de organizat un botez, atunci lucuruile sunt putin mai complicate. Nu poti amana prea mult evenimentul, de aceea este important sa ai parte de furnizori flexibili care sa te inteleaga. Pentru entertainment alege un Dj botez, este o varianta mai simpla si mai putin costisitoare in locul unei formati sau a unui band.

Indiferent de cate probleme ridica aceasta pandemie in organizarea evenimentului mult visat, zambaste si gandeste ca in curand, odata cu vaccinarea in masa, toate acestea vor disparea.

In speranta unui an 2021 plin de petreceri, iti multumim ca ai parcurs acest articol.

Asigura-te ca invitatii de la petrecerea ta se vor distra pe cinste! Afla cum la www.superdj.ro!

Despre SC SUPERDJ SRL

Suntem o companie de dj-i, entertaineri si sunetisti specializati in petreceri private, reuniti sub marca SuperDj . Cel mai important lucru in care credem este ca va putem ajuta in organizarea evenimentului dvs, asigurand o ambianta muzicala deosebita. Va oferim garantia reusitei in organizarea evenimentului dvs atat prin cei 10 ani de experienta in domeniu cat si prin marcile sub care lucram (DYNACORD, JBL, SURE, Kv2Audio sau EV).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-superdj-srl/cum-va-afecta-virusul-covid-19-nuntile-din-2021