Beneficiile imediate ale fumatului electronic

BUCURESTI - 9 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Monden / Lifestyle, Sanatate

Live site

Lupta impotriva fumatului a inceput in anii ’90 odata cu aparitia gumei de mestecat si a plasturilor cu nicotina, insa produsul care a revolutionat modul in care puteti renunta la tutun este tigara electronica, ea fiind unica solutie care da rezultate reale, pe termen lung si care a ajutat pana acum milioane de oameni sa renunte la fumat si sa isi schimbe viata radical.
Multe tigari electronice au un design care imita forma tigarilor conventionale, insa imediat ce privim in interiorul lor observam diferenta esentiala: tigara electronica nu contine tutun. In loc de tutun ea foloseste un mecanism electronic care incalzeste o rezistenta care vaporizeaza lichidul incarcat in rezervor. Acest lichid poate contine sau nu o anumite concentratie de nicotina astfel incat vaporii obtinuti vor putea fi inhalati si expirati de catre utilizator intr-un mod similar cu gestul fumatului.

Beneficiile imediate ale fumatului electronic

Confuzia care are loc cel mai curent cu privire la pericolul la care sunt expusi fumatorii este ca nicotina este cauza tuturor riscurilor pentru sanatate. De fapt nicotina este doar un stimulent, o substanta energizanta similara cofeinei, care in cantitati mici poate avea chiar efect benefic, crescand tonusul si capacitatea de concentrare. Tutunul contine in afara de nicotina si alte substante mai putin cunoscute, ele fiind sursa tuturor afectiunilor la care se expun fumatorii.

Deoarece tigara electronica functioneaza numai pe baza de lichide cu nicotina pura, ea extrage placerea fumatului si avantajul consumului de nicotina, eliminand orice pericol la care ne putem expune sanatatea.

Tigarea electronica este creata pentru a avea forma unei tigari obisnuite si a oferi aceeasi senzatie cand este tinuta in mana, dar diferenta esentiala este ca nu aveti nevoie de un chibrit sau o bricheta pentru a o aprinde. Simpla apasare a unui buton activeaza bateria si elibereaza vaporii care contine arome si nicotina, dupa dorinta.

Tigara electronica se pufaie la fel ca o tigara obisnuita, gustul este identic, textura vaporilor reproduce perfect senzatia oferita de fumul de tigara, insa acesti vapori au o puritate extraordinara, neintroducand nici o substanta daunatoare in organism.

Este demonstrat ca tigara electronica va protejeaza sanatatea, cei din jurul dumneavoastra nu vor fi expusi la fum sau miros, pentru simplul motiv ca nu arde nimic. In momentul in care vaporii de nicotina iau contact cu aerul ei se evapora instantaneu si indiferent de aroma aleasa, ea nu va stagna in atmosfera, fiind imperceptibila. Daca locurile de fumat din spatiile publice incep sa dispara, tigara electronica nu este supusa niciunor restrictii si poate fi folosita aproape oriunde.

Insa pentru a beneficia de toate aceste avantaje ale e-fumatului, trebuie sa cumparati produse originale. Indreptati-va cautarile catre un magazin specializat care va ofera sansa de a testa fiecare accesoriu si va ofera garantia ca beneficiati de calitatea certa a unui produs original. Puteti foarte bine opta pentru un magazin clasic, sau la fel de bine dupa ce ati testat calitatea produselor pe care le comercializeaza veti putea comanda online fara niciun fel de problema.